Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

NOIAZOMAI: Η επιλογή δημάρχου είναι ευθύνη των δημοτών

H ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη "ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ" δημιουργήθηκε με σκοπό να δώσει στον Δήμο Αγίων Αναργύρων -Καματερού διέξοδο και αποτελεσματικές λύσεις στα χρόνια και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας και να δοθεί ένα οριστικό τέλος στην στασιμότητα και στην παρακμή που βιώνουν οι κάτοικοί της.
Στην προσπάθεια μας αυτή, συμμετείχαν πολίτες από όλους τους πολιτικο-ιδεολογικούς χώρους, χωρίς δεσμεύσεις και ιδεοληπτικές αγκυλώσεις.
Καταθέσαμε στους πολίτες την πρότασή μας και το όραμά μας για έναν Δήμο σύγχρονο, καθαρό, πράσινο, με επίκεντρο τον άνθρωπο και με εγγύηση την παρουσία του Σταύρου Νικητόπουλου ως επικεφαλής. 
Δυστυχώς όμως οι δημότες έκριναν και αποφάσισαν με διαφορετικά κριτήρια.
Εμείς σεβόμαστε την επιλογή τους και τους ευχαριστούμε είτε μας τίμησαν με την ψήφο τους είτε όχι.
Παράλληλα, ευχαριστούμε όλους τους φίλους της παράταξης, που πίστεψαν σε μας, για τον δύσκολο κοπιαστικό και άνισο αγώνα που έδωσαν και αυτοί κατά την προεκλογική περίοδο.
Τώρα την ερχόμενη Κυριακή, το ΠΟΙΟΝ θα επιλέξουν για ΔΗΜΑΡΧΟ οι δημότες των Αγίων Αναργύρων-Καματερού, είναι δική τους ευθύνη και δική τους επιλογή.
Τέλος, η  Δημοτική Παράταξη "ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ" συνεχίζει οργανωμένα με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και επιπρόσθετα θα συνεχίσει να δίνει δυναμική παρουσία σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας του Δήμου.

Με εκτίμηση,
Σταύρος Νικητόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου