Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Καμαρινόπουλος - Τσίρμπας: Το άλλο αποτυχημένο πρόσωπο της διοίκησης Ν. Σαράντη




Θα αποφασίσει ο "Σωτήρας" εκ Καματερού ορμώμενος  πρώην αντιδήμαρχος Σ. Καμαρινόπουλος να δώσει απάντηση στους δημότες του- εκτός σχεδίου- Καματερού για τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν; Θα απολογηθεί για τα έργα που έκανε ως αντιδήμαρχος για 8 χρόνια και στενός συνεργάτης του απερχόμενου δήμαρχου Σαράντη; Επίσης θα εξηγήσει στον κόσμο του Καματερού γιατί ψήφισε και ανέθεσε ως αρμόδιος αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών, την ανάπλαση του πιο πράσινου δρόμου των Αγίων Αναργύρων ( "Γεωργίου Παπανδρέου") κόστους 4 εκατομμυρίων περίπου.


Γνώριζε τι ακριβώς ψήφιζε και τι υπέγραφε και ότι στερούσε 50 χιλιόμετρα πεζοδρομίων και άλλων χρήσιμων υποδομών και πολύτιμων έργων για το Καματερό; 
 Έχει κατανοήσει ότι με την ψήφο και την υπογραφή του για ένα αχρείαστο έργο, καταδίκασε το Καματερό στην πλήρη υποβάθμιση;;;



O έτερος αντιδήμαρχος
Στην πρόσφατη ομιλία του στην "Μαρία – Έλενα", ο επίσης άμεσος συνεργάτης του Ν. Σαράντη και πρώην αντιδήμαρχος Στ. Τσίρμπας, που για 8 χρόνια ακολούθησε πιστά την σημερινή ανίκανη δημοτική αρχή, την οποία, σημειωτέον  υπηρέτησε από έμμισθες θέσεις αντιδημάρχου, είπε αυτάρεσκα ότι έκανε σημαντικό έργο στα θέματα παιδείας και ότι υπήρξε πλεόνασμα 7 εκατομμυρίων ευρώ στα οικονομικά του Δήμου:
Να του θυμίσουμε ότι:
Τα σχολεία συντηρήθηκαν ελάχιστα (έφευγαν οι λαμαρίνες από το 2ο Δημοτικό στο Καματερό και οι γονείς έβαφαν εθελοντικά μόνοι τους τα σχολικά κτίρια) ενώ στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς δεν απορροφήθηκαν όλα τα παιδιά του Δήμου και φυσικά τα τροφεία δεν καταργήθηκαν.
Παράλληλα οι δρόμοι που ασφαλτοστρώθηκαν ήταν λιγοστοί και προεκλογικού χαρακτήρα και ο φωτισμός παραμένει ελλιπής και προβληματικός ενώ η κεντρική πλατεία των Αγίων Αναργύρων θυμίζει κουφάρι.  
Επιπλέον ο χώρος που προέκυψε από τις γραμμές Πελοποννήσου ποτέ δεν  αξιοποιήθηκε και το καρκίνωμα του 301 Ε.Β. ξεχάστηκε σε κάποια συρτάρια της δημοτικής αρχής.
Επιπρόσθετα η αγορά βούλιαξε και τα λουκέτα είναι αμέτρητα, - ρωτήστε τους εμπόρους γι’αυτό -και –ω, του θαύματος- μας διαλαλεί ότι η διοίκηση που υπηρέτησε θερμά άφησε και πλεόνασμα 7 εκατομμυρίων!!!.
Εσχάτως αυτού του είδους τα πλεονάσματα τα χαρακτηρίζουν ματωμένα και όλα τα παραπάνω οι δημότες τα βλέπουν μόνο στα όνειρα τους και σε γειτονικούς δήμους.
Τέλος μία απορία μόνο μας απέμεινε και για τους δύο: αφού όλα λειτούργησαν τόσο άριστα, γιατί επιδιώκουν την πολιτική εξόντωση του ευεργέτη τους;

www.aak-noiazomai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου