Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ: Τέλος στα κουρασμένα παλικάρια (Διοίκηση Ν. Σαράντη) η αδράνεια και η ανεπάρκειά τους καταδίκασε την πόλη σε στασιμότητα

Οι δικοί σας και δικοί μας προβληματισμοί, οι ανησυχίες σας και ανησυχίες μας έκαναν επιτακτική την ανάγκη μιας νέας πολιτικής παρέμβασης για να βγει η πόλη μας από το σημερινό τέλμα και να ανοίξουν νέοι δρόμοι στα δημοτικά πράγματα για όλους τους πολίτες και τις κοινωνικές δυνάμεις που το κατεστημένο έχει θέσει στο περιθώριο. 
 Όλοι εμείς μπορεί να έχουμε διαφορετικές διαδρομές στα κοινά, μπορεί να έχουμε διαφορετικές πολιτικές απόψεις και κατευθύνσεις, μάς ενώνει όμως η μεγάλη αγάπη για την πόλη μας και τους ανθρώπους της. 
Τέλος στα κουρασμένα παλικάρια (Διοίκηση Ν. Σαράντη) η αδράνεια και η ανεπάρκειά τους καταδίκασε την πόλη σε στασιμότητα. 
Την ίδια περίοδο γειτονικοί μας Δήμοι δουλεύουν με σχέδιο και όραμα για την πόλης τους δημιουργώντας συνθήκες ζωής ( καθημερινότητας) πολύ καλύτερες από εμάς. Νέοι άνθρωποι με διάθεση για δουλειά και φρέσκες ιδέες έρχονται για να αλλάξουν την εικόνα της πόλης. Στο ερώτημα με ποιούς είμαστε απαντάμε ξεκάθαρα: 
 α) Είμαστε με όσους ακούν τις αγωνίες των πολιτών και βοηθούν για την επίλυσή τους. 
β) Είμαστε απέναντι σε όσους δεν αφουγκράζονται τα προβλήματα της περιοχής μας και δεν βοηθούν για τη λύση τους. 

AΛΛΑΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ την ΚΟΙΝΩΝΙΑ 
ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ (Νοιάζομαι) 
Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου