Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Σας καλούμε να γίνετε συναγωνιστές και οι κύριοι πρωταγωνιστές σε αυτήν την μεγάλη πορεία

Σταύρος Νικητόπουλος
Υποψήφιος δήμαρχος Αγίων Ανάργυρων -Καματερού


 "Σας καλούμε να γίνετε συναγωνιστές και οι κύριοι πρωταγωνιστές σε αυτήν την μεγάλη πορεία"
Η δημοτική παράταξη αποτελείται από μία ομάδα πολιτών που με τις ιδέες, το ήθος και το ύφος τους προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα καλύτερο αύριο. Μία παράταξη που τα μέλη της είναι καταξιωμένοι συμπολίτες μας, με γνώση και επαγγελματική εμπειρία και έχουν διάθεση να προσφέρουν με ανιδιοτέλεια και αποφασιστικότητα για το καλό της πόλης.
Η απερχόμενη δημοτική αρχή του Ν. Σαράντη δυστυχώς έχει αποτύχει πλήρως σε όλα της, 13 χρόνια δεν κατάφερε να δώσει λύσεις στην καθημερινότητα του πολίτη αλλά ούτε κατόρθωσε να βελτιώσει την ποιότητα ζωής σε Αγίους Αναργύρους και Καματερό.
Το απογοητευτικό, είναι ότι δεν είχε τελικά ούτε όραμα , ούτε σχεδιασμό, ούτε διάθεση για να αλλάξει πράγματα και καταστάσεις στον πολύπαθο Δήμο μας.
Πλήρης αποτυχία , ανεπάρκεια και ανικανότητα σε όλους τους τομείς από την καθαριότητα, τις υποδομές, τα αναπτυξιακά έργα, μέχρι και τα θέματα παιδείας ,πρασίνου, και αθλητικών εγκαταστάσεων. Φυσικά δεν συζητάμε για το το ατελείωτο χάλι που υπάρχει στο δήμο με τους διαλυμένους δρόμους και τα κατεστραμμένα πεζοδρόμια.
Αγαπητοί συμπολίτες,η διοίκηση Σαράντη σε λίγες μέρες τελειώνει οριστικά τον παρακμιακό κύκλο της και ο Δήμος μας πρέπει να ξαναμπεί σε μια πραγματική δημιουργική και αναπτυξιακή πορεία. Κάτι τέτοιο θέλει πολλή δουλειά, ικανούς ανθρώπους μα πάνω απ’όλα μας θέλει όλους μαζί.
Καλούμε να έρθουν κοντά μας όσοι πιστεύουν σε μία τοπική αυτοδιοίκηση ,πυρήνα της κοινωνίας που αναπτύσσει σχέσεις ισοτιμίας, αμοιβαιότητας και ανταποδοτικότητας με τον πολίτη.
Καλούμε μαζί μας όλους εκείνους που πιστεύουν ότι ο Δήμος οφείλει να δίνει προτεραιότητα στα καθημερινά προβλήματα των κατοίκων και στην ορθή αντιμετώπιση τους για την ενίσχυση της ποιότητας ζωής.
Καλούμε να συστρατευθούν μαζί μας όσοι πιστεύουν σε μια ειλικρινή δημοτική αρχή,υπεύθυνη-διεκδικητική - αποτελεσματική, η οποία θα έχει σχέδιο και όραμα για ένα καλύτερο μέλλον.
Τέλος σας καλούμε να γίνετε συναγωνιστές και οι κύριοι πρωταγωνιστές σε αυτήν την μεγάλη πορεία έτσι ώστε να ενωθούμε για το καλό της πόλης με ένα κοινό σχέδιο δράσης με όρους διαφάνειας και χρηστής διοίκησης χωρίς κομματικά σύνδρομα και ιδεοληπτικές αγκυλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου