Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

ΠΑΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ: Το "μαγικό" ταξίδι έλαβε τέλος...


Πανηγυρική επιστροφή στην Α΄Αθηνών με νίκη επί του Ζέφυρου 7-1
Η προσπάθεια που ξεκίνησε στις 7 Αυγούστου 2018 έλαβε τέλος, η ομάδα είναι πρωταθλήτρια στο Γ΄ όμιλο της Β΄Αθηνών κάνοντας πράξη το στόχο που έθεσε το προπονητικό τήμ και η διοίκηση. Βέβαια την πρώτη θέση η ομάδα την έχει καπαρώσει εδώ και αρκετό καιρό, σήμερα όμως ήταν η τελευταία πράξη της προσπάθειας των παικτών του Νίκου Κουνάδη που νίκησαν άνετα τον Ζέφυρο Αιγάλεω με σκορ 7-1.

Οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς έπιασαν κόπο και ήδη από τους ιθύνοντες έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς. Όσον αφορά το τελευταίο παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής καθώς οι άσοι του ΠΑΟ Καματερού ήταν κλάσεις ανώτεροι και έπαιξαν σε χαλαρό ρυθμό.



Το 1-0 πέτυχε ο Τσιργιωτης στο 7΄ με πλασέ απο κοντινή θέση. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με δυνατό σουτ του Χολέβα στο 21΄. Στο 26΄ σέντρα Ανδριτσόπουλου βρήκε τον Γκάνιο στο ύψος της μικρής περιοχής και ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 1-2. Στο 28΄ απίστευτο σουτ του Παππά απο 30 μέτρα έστειλε την μπάλα στο γάμα της εστίας του 1. Στο 42΄ μπάσιμο του Πετανάι και νέα ασίστ στο Γκάνιο γράφτηκε το 1-4.

Στην επανάληψη η ομάδα συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 50΄ ο Χαιρετάκης με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-5. Στο 74΄ όμορφη προσπάθεια απο τον Τσαγκάρη ο δείκτης ανέβηκε στο 1-6.  Για να ολοκληρώσει ο Χαιρετάκης με νεο μπάσιμο και πλασέ το τελικό 7-1 στο 76΄.



https://paokamaterou1966.blogspot.com/2019/05/blog-post_12.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου