Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

ΕΣΥ ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗ;


ΕΣΥ ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗ;
Αγαπητέ Δημότη Αγ. Αναργύρων Καματερού, Αγαπητέ Έλληνα, τον τελευταίο καιρό παίζεται στον Δήμο μας το απόλυτο θέατρο του παραλόγου, η διοίκηση του δήμου μας θεωρεί τουλάχιστο υποανάπτυκτους και άτομα χαμηλής νοημοσύνης, αφού έχει ξεκινήσει ένα ξέφρενο αγώνα <<αναπτυξιακών>> έργων σε πεζοδρόμια, δρόμους, πλατείες, αυλές, κήπους και όπου αλλού υπάρχει πιθανότητα αποκομιδής ψήφων.

Έργα χωρίς καμιά μελέτη, ούτε πολεοδομική αλλά ούτε και συγκοινωνιακή.
Άλλοτε κατασκευάζουν πεζοδρόμια έξω από σπίτια Αντιδημάρχων, άλλοτε κλείνουν κεντρικούς δρόμους και άλλοτε καθαρίζουν αυλές και κήπους πιθανών ψηφοφόρων.
Έργα που θα έπρεπε να γίνουν με μελέτη και πρόγραμμα σε βάθος τετραετίας και όχι τρεις μήνες πριν τις  εκλογές.

Εσύ αγαπητέ Δημότη  που βλέπεις αυτή την κοροϊδία θα τσιμπήσεις το δόλωμα της  διοίκηση του δήμου; θα συνεχίσεις να τους δίνεις τη δύναμη να μην κάνουν τίποτα τα επόμενα τέσσερα χρόνια; Θα συνεχίσεις να τους παρέχεις τους μισθούς τους μόνο και μόνο  επειδή τρεις μήνες πριν τις εκλογές σου έκλεισαν βιαστικά την λακκούβα έξω από το σπίτι σου;

Είναι καιρός να αποδείξουμε σε αυτούς τους ανεπάγγελτους σωτήρες ότι αυτές οι τακτικές είναι ξεπερασμένες και να τους στείλουμε σπίτι τους.

Ο Δήμος χρειάζεται άτομα με ικανότητες και όρεξη για δουλειά, άτομα επιτυχημένα στην  επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου