Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Αγαπητοί συνδημότες στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε "ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ" με υποψήφιο δήμαρχο τον Σταύρο Νικητόπουλο.



Αγαπητοί συνδημότες,
Ο Ηρόδοτος έλεγε πριν από πολλούς αιώνες ότι:
"Μάθε ότι αι συμφοραί των ανθρώπων άρχουσι και ουχί άνθρωποι των συμφορέων" δηλαδή.. "Μάθε ότι οι περιστάσεις κυβερνούν τους ανθρώπους και όχι οι άνθρωποι τις περιστάσεις".
Δυστυχώς κάπως έτσι έχει εξελιχθεί η κατάσταση στον Δήμο Αγίων Ανάργυρων - Καματερού αφού αποτελεί μονόδρομο για όλους εμάς που υποστηρίζουμε ότι αγαπάμε και "ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ" την πόλη που ζούμε, να δώσουμε εξετάσεις και να βάλουμε ένα οριστικό τέρμα στην αποτυχημένη διοίκηση Σαράντη που 13 χρόνια τώρα υποβαθμίζει με τις πολιτικές της τον ενιαίο δήμο μας.
Τα τελευταία χρόνια  βιώνουμε την συνεχή αδιαφορία εκ μέρους της διοίκησης και την υποβάθμιση του Δήμου Αγίων Αναργύρων- Καματερού σε όλους τους τομείς (καθαριότητα, συγκοινωνία, φωτισμό, ασφάλεια, εκπαίδευση, τοπική αγορά κ.α.).
Παράλληλα στο πολύπαθο Καματερό, στα ήδη προαναφερόμενα προβλήματα, προστίθεται  και η μη εφαρμογή  σχεδίου πόλης, η ανυπαρξία πεζοδρομίων, η έλλειψη υποδομών, φωτισμού και αντιπλημμυρικής θωράκισης.
Όλα αυτά αποτελούν μία μικρή σύνοψη των πολλών και σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, τα οποία η διοίκηση του Νίκου Σαράντη αδυνατεί πλέον να  λύσει. Κυρίως όμως, δεν διεκδικεί την αναβάθμιση της πόλης. Με λίγα λόγια έχει  συμπληρώσει μία μεγάλη  περίοδο  αναποτελεσματικότητας και κακοδιοίκησης.
Αγαπητοί συνδημότες,
Η Δημοτική Παράταξη "ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ" με υποψήφιο Δήμαρχο τον καρδιολόγο Σταύρο Νικητόπουλο έχει επισημάνει εδώ και πολύ καιρό τα κακώς κείμενα των Αγίων Αναργύρων και του Καματερού.
Είμαστε μία Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη, μακριά από κομματικές γραμμές και επικίνδυνες ιδεοληψίες, γι’ αυτό και οι άνθρωποι που την περιβάλλουν δεν έχουν καμία κομματική εξάρτηση αλλά αγωνίζονται για να βελτιώσουν την καθημερινότητα στην πόλη μας.
Άπαντες γνωρίζουν ότι η απερχόμενη Διοίκηση Σαράντη και τα κακέκτυπα της  (οι υποψήφιοι και πρώην αντιδήμαρχοι Τσίρμπας και  Καμαρινόπουλος) είναι αναγκαίο να αντικατασταθούν από ανθρώπους που αγαπούν την πόλη, έχουν όρεξη για δουλειά και είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν την αναβάθμισή της.
Με την δική σου ψήφο μπορείς να συνδιαμορφώσεις μία νέα πλειοψηφία που θα διακρίνεται για τις ικανότητες και τις αξίες της, έτσι ώστε να μπει ένα οριστικό τέλος στην παρακμή και την μιζέρια και η αγαπημένη σου πόλη να αναγεννηθεί.
Αγαπητοί συνδημότες, η διοίκηση Σαράντη σε λίγες μέρες τελειώνει οριστικά τον παρακμιακό κύκλο της και ο Δήμος μας πρέπει να ξαναμπεί σε μια πραγματική, δημιουργική και αναπτυξιακή πορεία. Κάτι τέτοιο θέλει πολλή δουλειά, ικανούς ανθρώπους, μα πάνω απ’όλα μας θέλει όλους μαζί.
Σε θέλουμε συνοδοιπόρο διότι ο Δήμος οφείλει να δίνει προτεραιότητα στα καθημερινά προβλήματα των κατοίκων και στην ορθή αντιμετώπιση τους για την ενίσχυση της ποιότητας ζωής.
Σε καλούμε να συστρατευθείς μαζί μας, διότι πιστεύουμε σε μια ειλικρινή Δημοτική Αρχή, υπεύθυνη-διεκδικητική - αποτελεσματική, η οποία θα έχει σχέδιο και όραμα για ένα καλύτερο μέλλον.
Σε περιμένουμε στις 26 Μάιου  να ψηφίσεις την Δημοτική Παράταξη "ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ" με υποψήφιο δήμαρχο τον καρδιολόγο Σταύρο Νικητόπουλο.

Με εκτίμηση

Σταύρος Νικητόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού
Δημοτική Παράταξη  "ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου