Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

ΝΕΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Στο πλαίσιο υλοποίησης της απόφασης του Διοικητικού μας Συμβουλίου  για συνάντηση με όλους τους Δήμους του Δυτικού Τομέα Αθηνών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη  20/02/2019  στο Δημαρχείο του Δήμου Αγ. Αναργύρων - Καματερού, συνάντηση με τον Δήμαρχο κ.  Σαράντη Νικόλαο με την παρουσία του Προέδρου του Συλλόγου μας κ. Δροσάκη Εμμανουήλ , και του Γραμματέα κ. Χριστοθανόπουλου Δημητρίου και του κ. Καρελιώτη Αθανάσιου προέδρου Ένωσης Γονέων του Δήμου Αγ. Αναργύρων - Καματερού .
Εκ μέρους μας παρουσιάσαμε στον Δήμαρχο τις δράσεις μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τρίτεκνη οικογένεια και ζητήσαμε τη συμβολή του Δήμου στην προσπάθειά μας να έρθουμε  πιο  κοντά με τις τρίτεκνες οικογένειες του Δήμου  Αγ. Αναργύρων - Καματερού  καθώς και την ενίσχυση των παροχών του Δήμου προς τις τρίτεκνες οικογένειες.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα . Υποσχέθηκε να βοηθήσει, με τις υπηρεσίες του Δήμου, τις όποιες δράσεις του συλλόγου μας και σαν αρχή της καλής συνεργασίας ο  Δήμαρχος κ. Σαράντης  παραχώρησε στο σύλλογο μας, γραφείο στο ισόγειο του Δημαρχείου στο γραφείο του Αντιδημάρχου κ. Ρέππα Ιωάννη . Ευχαριστούμε ιδιαίτερα  τον προέδρου Ένωσης Γονέων του Δήμου Αγ. Αναργύρων - Καματερού κ. Καρελιώτη την πολύτιμη βοήθειά του .
Το γραφείο θα λειτουργεί κάθε Τρίτη από 18.00-20.00 στο Δημαρχείο  Διεύθυνση: Λεωφόρος Δημοκρατίας 61, Άγιοι Ανάργυροι και θα εξυπηρετεί τους τρίτεκνους , πρωτίστως των  Δήμων Αγ. Αναργύρων - Καματερού αλλά και οποιοδήποτε άλλον τρίτεκνο θέλει να εξυπηρετηθεί από όμορους Δήμους  .

Το τηλέφωνο επικοινωνίας του γραφείου είναι 6982025349 .

ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου