Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Σταύρος Τσίρμπας :Ο κόσμος έδειξε ότι επιθυμεί επιτέλους μία #καθαρή_πρόταση.

Σε μία μεγαλειώδη συγκέντρωση, ο κόσμος σήμερα αγνόησε τον άσχημο καιρό και έδειξε ότι επιθυμεί επιτέλους μία #καθαρή_πρόταση.
Σας ευχαριστώ όλους μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, για την τόσο θερμή υποδοχή του συνδυασμού μας Καθαρή Πρόταση για το δήμο μας Αγίων Αναργύρων-Καματερού.
Η αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη, το προαύλιο του Πνευματικού Κέντρου επίσης, όλοι εσείς που όρθιοι, καθιστοί, στριμωγμένοι, μας δώσατε τον παλμό, δώσατε το έναυσμα σε όλους εμάς, στο συνδυασμό μας που παρουσιάστηκε σήμερα, να κάνουμε το καλύτερο για τον τόπο μας. Να σηκώσουμε ψηλά τα μανίκια και να εργαστούμε σκληρά ώστε ο δήμος μας να αλλάξει πορεία.
Είμαι συγκινημένος και ενθουσιασμένος ταυτόχρονα που είδα σήμερα ότι το όραμά μας για το δήμο μας παίρνει σάρκα και οστά.
Η ομάδα της Καθαρής Πρότασης που παρουσιάσαμε σήμερα, όλοι εμείς που συμμετέχουμε σε αυτόν τον αγώνα, είμαστε εδώ μαζί σας για να οδηγηθούμε στο αύριο με σοβαρές προτάσεις, συγκεκριμένες δεσμεύσεις και έναν άμεσο, καθημερινό δίαυλο επικοινωνίας με τους πολίτες.
Δεν αλλάζουμε πόλη. Αλλάζουμε την πόλη.
 

Σας ευχαριστώ πολύ
Σταύρος Τσίρμπας


Πηγή:  https://www.facebook.com/tsirmp/videos/pcb.10215955252427910/10215955248707817/?type=3&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου