Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Γ. ΚΟΜΜΑΤΑΣ: "Ο Δήμαρχος Ν. Σαράντης και οι περί αυτόν επιδίδονται στη γνωστή πρακτική του πετάματος της μπάλας στην εξέδρα"

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ζούμε για άλλη μία φορά το θέατρο του παραλόγου στο Καματερό.
Δίκαια οι επαγγελματίες αλλά και oi κάτοικοι ζητούν ενημέρωση για πορεία του έργου“Διευθέτηση ρέματος Εσχατιάς” και ζητούν αντισταθμιστικές απαλλαγές από τη ζημία που υπόκεινται. Η δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος Ν. Σαράντης και οι περί αυτόν επιδίδονται στη γνωστή πρακτική του πετάματος της μπάλας στην εξέδρα. Άλλωστε πάντα οι άλλοι φταίνε: πότε η Περιφέρεια ,πότε το Υπουργείο,πότε ο κακός μας ο καιρός.
Έτσι βγάζουν ανακοινώσεις πως δεν γνωρίζουν χρονοδιαγράμματα , συντάσσουν επιστολές για επίσπευση εργασιών ζητούν νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κ.α.
¨Όμως τα γεγονότα είναι πολύ πιο απλά . Από έγγραφα της κατασκευαστικής κοινοπραξίας του έργου και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (τα οποία έχουμε στην κατοχή μας)
από τον Φεβρουάριο 2018 (13/02/2018)ενημερώνεται ο Δήμος Αγίων Αναργύρων Καματερού για την έναρξη των εργασιών και στις 19/06/2018 η εταιρεία ζητά άδεια τομής.Απο τον Φεβρουάριο θα μπορούσε ο Δήμος να πιέσει για να αρχίσουν τα έργα το καλοκαίρι και όχι τον Σεπτέμβρη.
Για να φρεσκάρουμε την μνήμη θυμίζουμε ότι μαζί με τον Δήμαρχο συνδιοικούσαν ως Αντιδήμαρχος οικονομικών ο κ.Τσίρμπας και ως Αντιδήμαρχος Καματερού ο κ.Καμαρινόπουλος .
ΤΌΤΕ τι έκαναν; μα φυσικά Διαφήμιζαν το έργο ως επιτυχία τους!!!
Ακούγεται ότι η κοινοπραξία ζήτησε παράταση εργασιών έως 31/05/2019.Αληθεύει;
Θα επανέλθουμε . . .


Πηγή:  https://www.facebook.com/komgior?__tn__=%2CdC-R-R&eid=ARBO5JZpcV7QK8HZzTxPu5q_UVfD_ZIanYQsd6umQlEbxGYUIDyc1jz8f0Y31ADbAsUGmn6cTzvk7Es2&hc_ref=ARTNbd8FHTxJRMTAiNxLll0dC1J9KoZ2WX0hh-sfgBaKU55PnMxB6p7aMHMtrxSwwUU&fref=nf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου