Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Σταύρος Νικητόπουλος: Ξεχνάμε κομματικές προτιμήσεις - Να δοθεί οριστικό τέλος στην ανίκανη διοίκηση Σαράντη



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της δημοτικής παράταξης "ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ". 
Ο υποψήφιος δήμαρχος Σταύρος Νικητόπουλος ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά προς όλους τους παρευρισκόμενους που πλημμύρισαν με την παρουσία τους την αίθουσα του Γ' ΚΑΠΗ (Ανάκασα) στους Αγίους Αναργύρους.

Ο Σταύρος Νικητόπουλος κάλεσε τους δημότες να ξεχάσουν την κομματική τους προτίμηση ώστε να  ενεργοποιηθούν και να συστρατευθούν μαζί με την δημοτική παράταξη "ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ" για να δοθεί ένα οριστικό τέλος στην ανίκανη διοίκηση Σαράντη που 13 χρόνια  τώρα έχει οδηγήσει  με την αδράνεια της, τον δήμο μας στην απόλυτη παρακμή  και παράλληλα σε μία μίζερη καθημερινότητα για τους κατοίκους της.

Στην ομιλία του ο Σταύρος Νικητόπουλος  ανέφερε χαρακτηριστικά:
  - Την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο μας με την καθαριότητα, την έλλειψη πράσινου και τους ανεκμετάλλευτους ελεύθερους χώρους.
 - Την ανασφάλεια που ζουν καθημερινά οι δημότες σε κομβικά σημεία της πόλης μας (πλατείες, σχολεία) αλλά και στις γειτονιές, μιας και λόγω της οικονομικής κρίσης η κατάσταση έχει επιδεινωθεί τραγικά από τα κακοποιά στοιχεία.
 - Την σημαντική έλλειψη πεζοδρομίων και την επικίνδυνη κατάσταση που επικρατεί σε κεντρικούς οδούς των Αγίων Αναργύρων και του Καματερού με την ποιότητα του οδοστρώματος (λακκούβες, κακοτεχνίες) να βάζουν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των πολιτών.
Επίσης επισήμανε το υπερβολικό και αναίτιο κόστος της ανάπλασης στην Γ. Παπανδρέου (Ανάκασα)  σε μία περίοδο που τα ίδια χρήματα μπορούσαν να δοθούν για έργα ανάπτυξης και υποδομής στο δήμο.
Τέλος την εκδήλωση έκλεισε με θερμό χαιρετισμό ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Νταηλάκης (Ασυμβίβαστη Πορεία) ο οποίος έκανε έκκληση για συστράτευση όλων των δημοτικών δυνάμεων για το καλό της πόλης.
Η εκδήλωση έκλεισε με την ανακοίνωση νέων υποψηφίων στο πλευρό του Σταύρου Νικητόπουλο και την ανταλλαγή ευχών και απόψεων από όσους βρέθηκαν στην όμορφη αυτή βραδιά.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο κάλεσμα της παράταξης δίνοντας μία ιδιαίτερη «παράσταση νίκης» στην εκδήλωση.
Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν οι :
Παπαρούλιας Λουκάς ( Πρώην δημοτικός σύμβουλος – οικονομολόγος)
Καρτελιάς Αλέκος (Πρώην δημοτικός σύμβουλος – οικονομολόγος)
Γαρατζιώτης Ιωάννης (Πρώην δημοτικός σύμβουλος – Μαθηματικός)
Γαλάνης Ζώης (Πρώην δημοτικός σύμβουλος – Υπάλληλος ΙΚΑ)
Στίγκας Χαράλαμπος (Πρώην δημοτικός σύμβουλος – Μαθηματικός)
Νταηλάκης Νίκος (Επικεφαλής της παράταξης Ασυμβίβαστη Πορεία - δημοτικός σύμβουλος)
Πηγή: https://noiazomaiagioianargyroi-kamatero.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου