Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Σταύρος Νικητόπουλος (ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ): "Η πόλη μας για να αναπνεύσει έχει ανάγκη άμεσων παρεμβάσεων"






ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

















Πολιτικό στίγμα της δημοτικής κίνησης
Η ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ είναι μία ανεξάρτητη δημοτική κίνηση που συγκροτήθηκε με μοναδικό σκοπό να βγει η πόλη μας από την χρόνια στασιμότητα που η απερχόμενη δημοτική αρχή την έχει καταδικάσει.
Προτεραιότητά μας είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και η αλλαγή της εικόνας της πόλης. Απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες με σεβασμό στις διαφορετικές πολιτικές απόψεις αποκλείοντας φωνές που εκφράζουν ρατσιστικές και ολοκληρωτικές απόψεις.

Στο ερώτημα με ποιούς είμαστε απαντάμε ξεκάθαρα:

α) Είμαστε με όσους ακούν τις αγωνίες των πολιτών και βοηθούν για την επίλυσή τους.
β) Είμαστε απέναντι σε όσους δεν αφουγκράζονται τα προβλήματα της περιοχής μας και δεν βοηθούν για τη λύση τους.

Η πόλη μας για να αναπνεύσει έχει ανάγκη άμεσων παρεμβάσεων στο πλαίσιο ενός σχεδίου που θα παρουσιάσουμε και θα απαιτήσουμε από την πολιτεία άμεση στήριξη γιατί η πολιτεία οφείλει στον Δήμο μας.
Εκεί θα φανεί ποιοί είναι μαζί μας και ποιοί απέναντί μας.

Τέλος στα κουρασμένα παλικάρια ( Διοίκηση Ν. Σαράντη) η αδράνεια και η ανεπάρκειά τους καταδίκασε την πόλη σε στασιμότητα.
Την ίδια περίοδο γειτονικοί μας Δήμοι δουλεύουν με σχέδιο και όραμα για την πόλης τους δημιουργώντας συνθήκες ζωής ( καθημερινότητας) πολύ καλύτερες από εμάς. Νέοι άνθρωποι με διάθεση για δουλειά και φρέσκες ιδέες έρχονται για να αλλάξουν την εικόνα της πόλης.


ΠΗΓΗ - www.aak-noiazomai.gr/index.php/gnorise-mas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου