Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Οι 24 πρώτοι νέοι υποψήφιοι του συνδυασμού του Νίκου Σαράντη

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, περιλαμβάνονται οι Νίκος Σαράντης, Aggeliki Fragopoulou και ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΙΜΟΣ, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται

Η επιτυχία στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου και η ολοκλήρωση του συνολικού έργου της Διοίκησης του Δήμου στην προσεχή θητεία αποτυπώθηκε από τον Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων – Καματερού Νίκο Σαράντη μιλώντας στην αρχική συνάντηση με τους πρώτους 24 νέους υποψηφίους του συνδυασμού.
“Έχουμε υλοποιήσει έργο που άλλαξε την εικόνα του Δήμου”
Ο Νίκος Σαράντης υπογράμμισε την σημασία μεγάλων έργων και παρεμβάσεων που έχουν ολοκληρωθεί στους Αγίους Αναργύρους και στο Καματερό και βελτίωσαν σημαντικά την εικόνα των δυο πόλεων και την ποιότητα της ζωής των κατοίκων. Όπως η υπογειοποίηση του σιδηροδρόμου και η ανάπλαση της Λ. Κωνσταντινουπόλεως, η διευθέτηση του κεντρικού ρέματος της Εσχατιάς στο Καματερό, η απόκτηση του χώρου του Δημαρχείου κ.α.
“Ο εφιάλτης της πλημμύρας σύντομα θα αποτελεί παρελθόν για το Καματερό”
Ο Νίκος Σαράντης έκανε ειδική αναφορά στα αντιπλημμυρικά έργα που εκτελούνται με ταχείς ρυθμούς στο Καματερό σε συνέχεια της διευθέτησης της Εσχατιάς και σε αυτά που ξεκινούν σύντομα, χάρη στα οποία το σύνολο της λεκάνης του Καματερού θα διαθέτει δίκτυο ομβρίων ικανό να ανταποκριθεί και στην πιο ισχυρή νεροποντή.
“Συνεχής βελτίωση της καθημερινής ζωής των δημοτών”
Ο Δήμαρχος τόνισε την αξία που προσθέτουν στην πόλη τα έργα βελτίωσης της καθημερινής ζωής των κατοίκων όπως: Η ανακατασκευή του συνόλου του οδικού δικτύου στο Καματερό. Η ανέγερση νέων Βρεφονηπιακών Σταθμών. Η δημιουργία νέων χώρων Αθλητισμού όπως το Κλειστό Γυμναστήριο στους Αγίους Αναργύρους και η αναβάθμιση των υπαρχόντων. Η τοποθέτηση σύγχρονων βυθιζόμενων κάδων συμπίεσης απορριμμάτων σε ολόκληρο τον Δήμο στις αρχές του 2019. Οι αναπλάσεις πλατειών, οι πεζοδρομήσεις και η δημιουργία νέων χώρων πρασίνου όπως στην περιοχή της οδού Γ. Παπανδρέου. Οι καθημερινές παρεμβάσεις σε συντηρήσεις υποδομών, σχολικών κτιρίων και η αναβάθμιση των παιδικών χαρών του Δήμου.
“Στην προσεχή θητεία ολοκληρώνουμε το συνολικό σχέδιο μας για το μέλλον του Δήμου μας”
Με ώριμα έργα και παρεμβάσεις που βρίσκονται σε διάφορα στάδια υλοποίησης ολοκληρώνεται μέσα στην προσεχή θητεία ο συνολικός σχεδιασμός που έχει γίνει για έναν Δήμο σύγχρονο, αναπτυξιακά προσανατολισμένο, φιλικό προς το περιβάλλον, ανθρώπινο και με υψηλή ποιότητα ζωής των κατοίκων του. Ενδεικτικά ο Νίκος Σαράντης αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις ανάπλασης του κέντρου των Αγίων Αναργύρων, στις ανακατασκευή μεγάλου μέρους του οδικού δικτύου και των Αγίων Αναργύρων, στην Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση (ΟΧΕ) που υλοποιείται σε συνεργασία με τον ΑΣΔΑ, στην αντικατάσταση του συνόλου του οδοφωτισμού με φωτιστικά τύπου LED, στα νέα κτίρια Πολιτισμού και Κοινωνικών Υποδομών στο Καματερό.
“Δεν αφήσαμε κανένα συμπολίτη μας απροστάτευτο από τις συνέπειες της κρίσης”
Η προστασία των ασθενέστερων οικονομικά οικογενειών και κατοίκων από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης ήταν η πρώτη προτεραιότητα του Δήμου από το 2010 και μετά. Με την δημιουργία ενός μεγάλου δικτύου κοινωνικών υποδομών και λειτουργιών οι Άγιοι Ανάργυροι και το Καματερό αποτέλεσαν υπόδειγμα πόλεων αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής.
“Γνώμονας και στην νέα θητεία οι αρχές και οι αξίες που μοιραζόμαστε”
Ο Νίκος Σαράντης εξέφρασε την προσωπική εμπιστοσύνη του στους υποψηφίους που θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά στον συνδυασμό στις εκλογές του Μαϊου. Η διάθεση προσφοράς και οι νέες ιδέες που θα συνεισφέρουν θα είναι όπως είπε καθοριστικές για την συνέχεια και ταυτόχρονα την ανανέωση του έργου της Δημοτικής αρχής.
Ενοποιητικός παράγοντας έμπειρων και νέων στελεχών του συνδυασμού είναι η αγάπη για την πόλη και οι αρχές και αξίες που όλοι μοιραζόμαστε, όπως είπε. Η δέσμευση για πλήρη διαφάνεια και χρηστή διοίκηση, η επιδίωξη της ουσιαστικής συμμετοχής όλων των δημοτών στη λήψη των αποφάσεων για το μέλλον του Δήμου.
Ο Νίκος Σαράντης ευχήθηκε σε όλους τους νέους υποψηφίους του συνδυασμού καλή επιτυχία, τονίζοντας ότι όλοι μαζί, σημερινά στελέχη της Διοίκησης και νέοι υποψήφιοι αποτελούν την πιο ισχυρή ομάδα για να εγγυηθεί όχι μόνον την επιτυχία στις δημοτικές εκλογές αλλά, το κυριότερο, την συνέχεια στην επιτυχία στη Διοίκηση και την προσεχή τετραετία.
Οι 24 πρώτοι νέοι υποψήφιοι του συνδυασμού με επικεφαλής τον Δήμαρχο Νίκο Σαράντη που συμμετείχαν στην συνάντηση ήταν:
1. Αθανασιάδης Δημήτρης: Ιδιωτικός υπάλληλος, Αντιπρόεδρος Α.Ο. Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων
2. Αλαφούζος Πέτρος: Αθλητικογράφος
3.Ζαβλανός Νίκος: Επιχειρηματίας, τ. Διεθνής Διαιτητής μπάσκετ
4. Ζαχαρά Ειρήνη: Ιδιωτική υπάλληλος, τ. Πρόεδρος Νομαρχιακού Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ «Τυρταίος»
5. Ιωάννου Λεωνίδας: Ελεύθερος Επαγγελματίας, Πρόεδρος ΓΑΣΚ
6.Καραλής Παναγιώτης: Μαθηματικός Φροντιστής, Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου ΓΕΛ Καματερού
7. Καρελιώτης Αθανάσιος,: Υπάλληλος ΕΥΔΑΠ, Πρόεδρος Ένωσης Γονέων Αγίων Αναργύρων- Καματερού
8. Κουρούμαλος Χαράλαμπος: Λογιστής, απόφοιτος ΣΔΟ, Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων
9. Κουρέτας Βασίλης: Δημοτικός υπάλληλος
10. Κουτρουμπής Κώστας: Ελεύθερος επαγγελματίας, μέλος ΔΣ Συλλόγου Κρητών Καματερού «το Αρκάδι»
11.Λύρου Βικτωρία: Εκπαιδευτικός – Φιλόλογος
12. Μαρκουλής Ιωάννης: Οικονομολόγος,Υπάλληλος ΔΕΗ, Μέλος ΔΣ ΑΟ Ελπίς
13. Μπαλιούσκας Πέτρος: Γενικός Διευθυντής ιδιωτικής εταιρείας, Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων 8ου Δημοτικού Σχολείου Καματερού
14. Μπιτσοπούλου – Σοπικιώτη Σοφία: Αισθητικός, Μέλος Συλλόγου Γονέων 8ου Δημοτικού Σχολείου Καματερού
15.Μπούνα-Καπνιά Άννα: Επιχειρηματίας
16. Παναγιωτοπούλου Κατερίνα: Περιβαλλοντολόγος, τ. Πρόεδρος Συλλόγου «Μέριμνα για τη Φύση», Γραμματέας ΔΗΜΤΟ Αγίων Αναργύρων-Καματερού
17. Πάντος Αιμίλιος: Εκπαιδευτικός – Ηλεκτρονικός, τ. Πρόεδρος Συλλόγου Διβριωτών
18. Παπακωνσταντινοπούλου Στρατούλα: Μέλος της Ένωσης Γονέων και
Κηδεμόνων (2ο Λύκειο Αγίων Αναργύρων)
19. Ραμαντάνη Ειρήνη: Ελεύθερος επαγγελματίας- Σχολή Οδηγών
20. Σίμος Εμαννουήλ: Βιολόγος, Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Αγίων Αναργύρων.
21. Σταυρουλάκης Βασίλης: Ελεύθερος επαγγελματίας- Σχολή Οδηγών, τ. Πρόεδρος Ένωσης Κρητών Αγίων Αναργύρων
22.Τραγουλιάς Βασίλης: Γιατρός – Φυσίατρος, Διευθυντής ΕΣΥ - ΕΚΑ
23.Τσιρώνη Λαμπρινή: τ. στέλεχος Citigroup
24.Φραγκοπούλου- Χαριζάνου Αγγελικη: Σκηνογράφος – Ενδυματολόγος, Αντιπρόεδρος ΝΟΔΕ Β5.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου