Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

ΡΗΞΗ: Δεν στηρίζει Σαράντη η Τοπική Οργάνωση του ΚΙΝΑΛ!!!

Ενημέρωση – Ανακοίνωση 27/11/2018
Σχετικά με την απόφαση της Επιτροπής Αξιολόγησης Ψηφοδελτίων του ΚΙΝΑΛ περί της στήριξης υποψηφίου Δημάρχου στον Δήμο μας (Αγίων Αναργύρων Καματερού) στο πρόσωπο του κ. Νίκου Σαράντη όπως αυτή ανακοινώθηκε και δημοσιεύτηκε στον τύπο στης 22/11/2018 βασιζόμενη στα πλαίσια εφαρμογής της 7η εγκυκλίου με ημερ/ 14/10/2018 και με θέμα:

την εξειδίκευση της διαδικασίας για την πολιτική αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων, που είναι σε συνέχεια της 5η εγκυκλίου με ημερ. 13/9/2018 με θέμα: Αυτοδιοικητικές Εκλογές, ως Ενεργό μέλος από το 1984 ( ΠΑΜΚ-ΠΑΣΟΚ), ως Γραμματέας ΠΑΣΟΚ ΔΗ.ΣΥ ( Δημοκρατικής Συμπαράταξης) και υπεύθυνος οργανωτικού ΚΙΝΑΛ των Αγίων Αναργύρων ενημερώνω τους φίλους, τα μέλη και τα αρμόδια όργανα ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΞΩ την απόφαση της επιτροπής αξιολόγησης για υποψήφιο Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων τον κ. Νίκο Σαράντη .
ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ: 

η Επιτροπή αξιολόγησης όπως αυτή συγκροτήθηκε με , επικεφαλή τον Γιώργο Καμίνη και μέλη τους, Άγγελος Τόλκας, Εύη Χριστοφιλοπούλου, Χρήστος Πολυζωγόπουλος, Θάνος Μωραΐτης, Γιώργος Κόκιος, Νίκος Παντελιάς, Γιάννης Σμέρος, Απόστολος Κοιμήσης, Έφη Παγκάλου, με φέρει Συμμέτοχο και Συνεργό σε μια απόφαση που δεν τηρήθηκαν ούτε κατά το ελάχιστο τα αναφερόμενα των δύο εγκυκλίων στο Δήμο Αγίων Αναργύρων Καματερού!!!
Στο πνεύμα της ΕΝΟΤΗΤΑΣ όπως σαφώς αναφέρεται στις εγκυκλίους, στο τρίπτυχο ΝΙΚΗ - ΑΝΑΝΕΩΣΗ – ΠΡΟΟΠΟΤΙΚΗ, αλλά και στη φράση να σταθούμε απέναντι σε αυτούς που βλέπουν και χρησιμοποιούν το θεσμό της αυτοδιοίκησης ως χώρο «διαχείρισης οικονομικών συμφερόντων» πελατειακών σχέσεων και κομματικών σκοπιμοτήτων, όπως αναφέρεται στην 5η εγκύκλιο, ΕΙΧΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ να συγκαλέσετε όλα τα αρμόδια όργανα Τοπικά, Νομαρχιακά κλπ να ξεκινήσει ένας γόνιμος διάλογος βασιζόμενος στις Δημοκρατικές Διαδικασίες χωρίς προσωπικές διαφορές ή θέματα και προσωπικές φιλοδοξίες, να ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΑΜΕ ΤΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΕΜΕΙΣ, ώστε να βρεθεί η καλύτερη ΕΝΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ προς όφελος πρώτιστος της κοινωνίας των πολιτών του Δήμου μας.
Αντί αυτού επιλέξατε την περπατημένη παλαιοκομματική μέθοδο των σκοπιμοτήτων!!!
Η απόφαση σας είναι σεβαστή, θα πρέπει όμως να είναι ξεκάθαρη ότι πάρθηκε με την δική σας αποκλειστική ευθύνη ( Επιτροπής ) που με απαράδεκτο τρόπο με κάνει και μας κάνει Συμμέτοχο & Συμμέτοχους στην απόφαση σας και όχι βάση των Δημοκρατικών Διαδικασιών όπως αυτές ορίζονται στις Εγκυκλίους 5 & 7.

Άραγε για την Επιτροπή τι ρόλο έχουν οι εκλεγμένες απ τις Τοπικές κοινωνίες Οργανώσεις και όργανα? ή ποιο ρόλο θα ήθελαν να έχουν για τέτοιου είδους αποφάσεις που αφορούν κατά κύριο λόγο τις Τοπικές κοινωνίες?
Η ελεύθερη έκφραση ,η σκέψη ,ο λόγος ,ο διάλογος , οι Δημοκρατικές διαδικασίες ,οι ατομικές, πολιτικές και κοινωνικές ελευθερίες είναι ορισμένα απ τα βασικά χαρακτηριστικά του πολιτικού μας χώρου, τα υπηρέτησα , τα υπηρετώ και θα εξακολουθώ να τα υπηρετώ μέσα απ τον πολιτικό μου χώρο όπου και ανήκω ( ΠΑΣΟΚ ΔΗΣΥ- ΚΙΝΑΛ), απέναντι σε σκοπιμότητες και μηχανισμούς μικροσυμφερόντων που ακυρώνουν όλα τα παραπάνω !!!
Παραμένω ΕΝΕΡΓΟΣ στρατιώτης και στηρίζω την Δημοκρατική Παράταξη ΠΑΣΟΚ ΔΗΣΥ-ΚΙΝΑΛ παίρνοντας όμως ξεκάθαρες αποστάσεις απ την απόφαση της Επιτροπής σε Τοπικό – Δημοτικό επίπεδο για στήριξη στο πρόσωπο του νυν Δημάρχου Νίκου Σαράντη !!!

Ο Γραμματέας ΠΑΣΟΚ ΔΗ.ΣΥ & Υπεύθυνος Οργανωτικού ΚΙΝΑΛ Αγίων Αναργύρων
Νίκος Διανόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου