Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ: Αλήθεια τι έγινε το κλειστό κολυμβητήριο κ. Σαράντη;

(Σταύρος Νικητόπουλος)
Με κάθε ειλικρίνεια διαβάζοντας τον "μίνι" απολογισμό του απερχόμενου κ. Σαράντη, είδαμε σωρεία "μάξι" ψευδών και ανερυθρίαστη προσπάθεια οικειοποίηση έργων που αποφασίσθηκαν , μελετήθηκαν και πραγματοποιήθηκαν σε χρόνια που ο κ. Σαράντης απουσίαζε λόγω "αγρανάπαυσης".
Σταχυολογούμε, λοιπόν:

- Η υπογειοποίηση των σιδηροδρομικών γραμμών και  τη δημιουργία ποδηλατοδρόμου είναι επιεικώς ΚΑΠΗΛΕΙΑ να ισχυρίζεται ο κ. Σαράντης ότι υλοποιήθηκαν επί δημαρχίας του.

-  Η κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στους Αγίους Αναργύρους προέκυψε από μελέτη του 2002 (!!!) με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, επειδή τα έργα είχαν ενταχθεί στην Ολυμπιάδα του 2004 ως προπονητήρια.
 Όμως "ποιεί την νήσσα" ο απερχόμενος δήμαρχος για τα απολεσθέν κλειστό κολυμβητήριο. Κι όμως, ακόμη και σήμερα η πινακίδα της Περιφέρειας Αττικής διατυμπανίζει ότι στο ποσό των 8.000.000 ευρώ υπήρχε και κλειστό κολυμβητήριο Ολυμπιακών προδιαγραφών. 
Αλήθεια τι έγινε το κλειστό κολυμβητήριο κ. Σαράντη;
Οι δημότες θα ενθυμούνται τις μακρόχρονες ανασκαφές για την κατασκευή πισίνας και το μπάζωμα μετά από καιρό. Ποιος πλήρωσε τα τεράστια έξοδα κ Σαράντη;;; Οι δημότες καταλαβαίνουν ποιοι...



Παραπάνω μπορείτε να δείτε, φυλλάδιο υποψηφίου δημοτικού συμβούλου και για αρκετά χρόνια αντιδημάρχου της δημοτικής παράταξης "Δημοτικής Ενότητας" που ηγείτο ο πρώην δήμαρχος Νίκος Ταμπακίδης, στο οποίο ανήγγειλε την ολοκλήρωση της δημοπράτησης και μελέτης του κλειστού Κολυμβητηρίου και Γυμναστηρίου από το 2002!!!

Επιπρόσθετα   να του θυμίσουμε ότι ο περιβάλλων χώρος παραμένει ημιτελής και ουσιαστικά εγκαταλελειμμένος εδώ και πάρα πολύ καιρό ενώ, παρότι το έργο θεωρείται καινούργιο, ήδη υπάρχουν προβλήματα με την στέγη (μπάζει νερά). 
 Εξάλλου έχει προηγηθεί και η μεγάλη γκάφα με τις διαστάσεις του γηπέδου όπου δεν υπήρχαν τα απαιτούμενα μέτρα για να γίνονται αγώνες χάντμπολ με συνέπεια,  αθλητές, προπονητές και παράγοντες να τραβάνε τα μαλλιά τους για την προχειρότητα των υπευθύνων και των επιβλεπόντων. 

 Ο περιβάλλων χώρος του Κλειστού πριν μερικές μέρες...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου