Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Όταν μιλάτε για επιστροφή της πόλης σε "γκρίζες" εποχές, τι ακριβώς εννοείται κύριε δήμαρχε;

"Η ολοκλήρωση του σχεδίου και του έργου μας, της συνολικής αναβάθμισης της πόλης και της ποιότητας ζωής των κατοίκων είναι τώρα πια προσωπική μου υποχρέωση. Με αυτή την ξεκάθαρη ματιά βλέπω τις δημοτικές εκλογές του 2019. Να μην μείνει ημιτελής η μεγάλη προσπάθεια μας και να μην επιστρέψει η πόλη σε «γκρίζες» εποχές". ( δήμαρχος Νίκος Σαράντης)

Πράγματι κύριε Σαράντη!!! θα χρειαστείτε δεκαεπτά χρόνια για να συνειδητοποιείστε την προσωπική σας "υποχρέωση", αυτονόητη κατά τα άλλα από όποιον διεκδικεί τον δημαρχιακό θώκο. 
Δεκαεπτά χρόνια για να ολοκληρώσετε την πλήρη υποβάθμιση της πόλης μας. Οι δημότες Αγίων Αναργύρων- Καματερού στις δημοτικές εκλογές 2019 δεν θα σας επιτρέψουν να συνεχίσετε το ολέθριο έργο σας. Και κάτι ακόμη: όταν μιλάτε για επιστροφή της πόλης σε "γκρίζες" εποχές, τι ακριβώς εννοείτε;
Για να σας βοηθήσουμε θα σας υπενθυμίσουμε ότι οι προκάτοχοι σας στο δήμο μας ήταν κατά σειρά: Αθ.Δημητρίου, Σπ. Αποστόλου, Ν. Ταμπακίδης, Κ. Τρίγκας.
Ποιος από όλους ήταν δημιουργός "γκρίζων εποχών". Επιμένουμε στον
χαρακτηρισμό σας, κ. Σαράντη για "γκρίζες" εποχές στον Δήμο μας και οφείλετε αν διαθέτετε δείγμα πολιτικής τσίπας να ονομάσετε αυτούς που ευθύνονται γι αυτό εκτός αν έχετε μπερδέψει τις "γκρίζες ζώνες" του Ερντογάν με τις "γκρίζες" εποχές στον Δήμο μας...
Θα επανέλθουμε!!!
Και κάτι τελευταίο. Το δάνειο για την αγορά των λαμπτήρων LED, πότε θα συναφθεί;;;
Κοντολογίς πότε θα μας "αλλάξετε" τα φώτα;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου