Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Δύο συλλήψεις για λαθραία καπνά στους Αγίους Αναργύρους


Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 12-10-2018 στους Αγίους Αναργύρους, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αγίων Αναργύρων-Καματερού, ένας 46χρονος αλλοδαπός και ένας 54χρονος ημεδαπός,
για κατοχή και διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων. Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με την δράση αλλοδαπού στην απόκρυψη λαθραίων τσιγάρων σε αποθήκη στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων με σκοπό την περαιτέρω διάθεση μεγάλων ποσοτήτων σε άλλους συνεργούς του, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αγίων Αναργύρων-Καματερού εντόπισαν τους προαναφερόμενους και πιστοποίησαν την εγκληματική τους δράση.
Συγκεκριμένα, ο 46χρονος διατηρούσε αποθηκευτικό χώρο τον οποίο προσέγγιζε ο 54χρονος με αυτοκίνητο και από εκεί παραλάμβανε κατόπιν παραγγελίας, μεγάλες ποσότητες λαθραίων καπνικών προϊόντων με σκοπό την διάθεση τους σε τρίτους στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Έπειτα από την έρευνα σε οικίες, χώρους καθώς και σε ένα αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -3.858- πακέτα τσιγάρα και -355- συσκευασίες καπνού τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού. Επιπλέον, κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό -225- ευρώ, πέντε (5) κινητά τηλέφωνα καθώς και το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς. Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου