Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Επιστροφή στις νίκες με σούπερ Κολοκοτρώνη και Πετανάι...

Νίκησε εκτός έδρας με 6-2 την Κηφισιά 2010

Παίζοντας κατά διαστήματα ουσιαστικό ποδόσφαιρο ο ΠΑΟ Καματερού πήρε μια σημαντική νίκη μέσα στο Ζηρίνειο επι της Κηφισιάς 2010 με σκορ 2-6. Οι παίκτες του Νίκου Κουνάδη άφησαν στην άκρη το ματς με την Αγία Ελεούσα και επέστρεψαν στις νίκες φτάνοντας τους εννιά βαθμούς σε τέσσερα ματς.
Στα συν της αγωνιστικής αυτής, η εκτελεστική δεινότητα του Δημήτρη Κολοκοτρώνη που πέτυχε τρία όμορφα γκολ στο α΄ημίχρονο ενώ από κοντά βάδισε και ο Ντόναλτ Πετανάι που σημείωσε δυο γκολ στα 30΄ που αγωνίστηκε. Η ουσία είναι ότι η ομάδα επέστρεψε στις νίκες, έδειξε πιο πειθαρχημένο πρόσωπο ενώ εκμεταλλεύτηκε με το καλύτερο τρόπο το βασικό της σέντερ φορ που απουσίαζε από τα αγωνιστικά δρώμενα της ομάδας λόγω του χεριού του.

Μόλις στο 2΄ο Κολοκοτρώνης με σουτ έκανε το 0-1. Στο 22΄ ύστερα από ασίστ πάσα του Παναγιωτόπουλου, ο Κολοκοτρώνης έκανε δυο τα τέρματα ενω στο 27΄ ο ίδιος παίκτης απο μπάλια πάσα του Τσιργιώτη έγραψε το 0-3. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 40΄ με κοντινό πλασέ του Σώντα και αφου είχε προηγηθεί μπάσιμο απο τα δεξιά και παράλληλη πάσα του Μπαρμπούδη.

Στο 62΄  οι γηπεδούχοι αναθάρρησαν προσωρινά με το σουτ του Σώντα που κόντραρε στον Κανακάρη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κυρίου.  Στο 64΄  όμως ο νεοεισελθών στο ματς Πετανάι έγραψε με σουτ το 2-4.

Τα πράγματα έγιναν δύσκολα για τους γηπεδούχους καθώς αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Γαιτανίδης αφού απέκρουσε έξω από την μεγάλη περιοχή το μπάσιμο και σουτ του Παναγιωτόπουλου. Το φάουλ κατέληξε σε γκολ ύστερα από την όμορφη εκτέλεση του Κώστα Τσιργιώτη (69)΄.

Το τελικό 2-6 σημείωσε ο Πετανάι με μπάσιμο και όμορφο πλασέ στο 92΄.

Καλή η διαιτησία του Κωσταγιάννη, με λάθη ο Αλάμπεης, σωστός ο Κούλης

ΚΗΦΙΣΙΑ 2010: Γαιτανίδης, Ντέντια, Κυριακόπουλος (46΄ Πλακουδάκης), Μητρόπουλος, Παπαλιάκος (70΄ Πολυχρονόπουλος), Καρνός (46΄ Δαυίδ), Θεοφιλόπουλος (61΄ Λιβαθηνός), Κλάδης, Λιάτης, Μπαρμπούδης, Σώντας

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κυρίου, Κανακάρης, Παπαιωάννου (67΄ Σωτηρόπουλος), Χαντζίτσε (81΄ Χαβέλλας), Μπίμπιζας, Παππάς, Δημητρόπουλος (59΄ Πετανάι), Τσιργιώτης, Κολοκοτρώνης (74΄ Καρκαλέτσης), Παναγιωτόπουλος, Χαιρετάκης
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου