Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Βροντερό «OXI» στο ερωτηματολόγιο ΦΟΥΧΤΕΛ απο την Αλληλεγγύη η δύναμη μας!


oxi allileggiy

Βροντερό «Όχι», είπε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού, (Δεν ψήφισαν η Λαική Συσπείρωση και η Ανυπότακτη Πόλη) στην προκλητική και απαράδεκτη «αποστολή ερωτηματολογίου» από τον «ταμία» της Μέρκελ στην Ελλάδα, Γιόακιμ Φούχτελ για την «καταγραφή» όλων των οικονομικών και κοινωνικών στοιχείων του δήμου μας.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Αλληλλεγγύης» σε ψήφισμα που κατέθεσαν στο ΔΣ τονίζουν:

ΠΛΑΙΣΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ"
Με την τελευταία πρωτοβουλία της, η «Ελληνογερμανική Συμμαχία» και ο εκπρόσωπος της Μέρκελ, Γ. Φούχτελ, απέδειξαν τον πραγματικό τους ρόλο, που δεν είναι άλλος από αυτόν της ..προώθησης μεγάλων ιδιωτικών γερμανικών συμφερόντων.
Με απροκάλυπτο τρόπο, ζητούν από τους αιρετούς Δημάρχους και Περιφερειάρχες μια πλήρη απογραφή για τα πάντα : Για τα γεωμορφοπολιτικά, πληθυσμιακά, κοινωνικά και οικονομικά χαρακτηριστικά της περιοχής, τις υποδομές, την πολιτιστική δραστηριότητα την διαχείριση των απορριμμάτων.
Η διαχείριση των απορριμμάτων είναι η νέα μεγάλη μπίζνα από την οποία προσδοκούν τεράστια κέρδη που θα προέλθουν από τα δυσβάστακτα δημοτικά τέλη που υποχρεωτικά θα εκτιναχτούν.
Με την πρωτοβουλία αυτή η Γερμανική κυβέρνηση προσβάλλει βαθύτατα την ελληνική Τοπική Αυτοδιοίκηση και την αυτονομία της. Το Γερμανικό κεφάλαιο και η κυβέρνηση Μέρκελ αντιμετωπίζουν την Ελλάδα ως προτεκτοράτο που μπορούν σε αυτό να αγοράσουν τα πάντα σε τιμή ευκαιρίας .
Το ερωτηματολόγιο Φούχτελ αποτυπώνει την άποψη των συμφερόντων εγχώριων και ξένων, για τη θέση και τον ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την εποχή των μνημονίων . Σύμφωνα με την δική τους λογική, οι δήμοι και οι περιφέρειες το μόνο έργο που μπορούν να επιτελέσουν είναι εκείνο των κάθε είδους “διευκολύνσεων” προκειμένου να εφαρμοστούν αποτελεσματικότερα οι καταστροφικές πολιτικές λιτότητας που διαλύουν την κοινωνία.
Μόνο μία μπορεί να είναι η απάντηση των πολιτών και των αιρετών Δημάρχων και Περιφερειαρχών : Η υπεράσπιση με κάθε τρόπο του δημόσιου χαρακτήρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης .
Δημόσιες υπηρεσίες και αγαθά στην υπηρεσία των πολιτών και όχι του διεθνούς και Ελληνικού κεφαλαίου.
Το ερωτηματολόγιο αυτό, όχι μόνο δεν πρέπει να απαντηθεί , αλλά θα πρέπει να επιστραφεί ως απαράδεκτο .

ΠΗΓΗ:http://www.allhleggyi.gr/vrontero-oxi-sto-erotimatologio-fouchtel-apo-tin-allilengii/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου