Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Δεύτερο ισχυρό ΟΧΙ στην μη εμπορευματοποίηση του Πάρκου Τρίτση!


parko tritsi 3 copy
Για δεύτερη συνεχή φορά οι δημότες των Αγίων Αναργύρων – Καματερού μαζεύτηκαν την Τετάρτη 11 Ιουνίου και ώρα 18.00 στην είσοδο του Πάρκου Περιβαλλοντολογικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης»,  προκειμένου να εμποδίσουν την εμπορευματοποίηση του.
Στην συγκέντρωση παρευρεθήκαν γα την υποστήριξη  των πολιτών ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλληλεγγύη η Δύναμή μας» Γιώργος Κομματάς, ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης....
Αλληλέγγυα Πόλη Κώστας Κάβουρας, ο επικεφαλής της Ασυμβίβαστης Πορείας κ. Νταηλάκης , η επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Ανυπότακτη Πόλη – Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση Γεωργιά Νίκα, το Α.Σ.Ι με επικεφαλής τον Παναγιώτη Κουτσιανά και ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος.
Ο κ. Ν. Σαράντης δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού, παρά το γεγονός ότι δηλώνει με επιστολές την υποστήριξη του δεν εμφανίστηκε και πάλι. Αντί αυτού ο μόνος που εμφανίστηκε ήταν ο Αντιδήμαρχος Αγ. Αναργύρων- Καματερού κ. Ι. Ελαιοτριβάρης ο οποίος δεν είχε έρθει καθόλου στην πρώτη διαμαρτυρία.
Το επόμενο ραντεβού ανανεώθηκε για την ερχόμενη Κυριακή στις 15/6/14 και ώρα 11.00π.μ στο Θεατράκι του Πάρκου Αντώνης Τρίτσης.

ΠΗΓΗ: http://www.allhleggyi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου