Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Η άσχημη εικόνα του "πευκώνα" και ο εγκατελειμένος αθλητικός χώρος;

H εγκατάλειψη και η αδιαφορία της δημοτικής αρχής για τις γειτονιές των Αγίων Αναργύρων- Καματερού, ειδικά την τελευταία πενταετία είναι εξωφρενική.
Ακόμη μία χαρακτηριστική άσχημη εικόνα για την πόλη μας  είναι και ο "πευκώνας" που βρίσκεται πολύ κοντά στην πλατεία των Αγίων Αναργύρων.
Ο όμορφος αυτός χώρος τα τελευταία χρόνια είναι γεμάτος σκουπίδια, ακαθαρσίες, πεταμένες σύριγγες μέχρι και τα πεζούλια είναι προβληματικά  και επιπρόσθετα  αποτελεί πλέον εστία μόλυνσης για τους κατοίκους.
 Η αδιαφορία του δημάρχου και των συνεργατών του ώστε να φροντίσουν ο "πευκώνας"να παραμείνει καθαρός και ασφαλής είναι έντονη και δεν φαίνεται να συγκινεί τους υπευθύνους για να καθαρίσει ο συγκεκριμένος τόπος από τον οποίο περνούν καθημερινά δεκάδες συμπολίτες μας.
                                    (πευκώνας, σκουπίδια)

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και σε αθλητικό χώρο που βρίσκεται δίπλα από το κλειστό γυμναστήριο των Αγίων Αναργύρων (Ρούμελης και Μαυροκορδάτου). Εκεί υπάρχει εγκαταλειμμένο αθλητικό γήπεδο του μπάσκετ που ανήκει στο δήμο και αντί να αξιοποιηθεί και να είναι προσβάσιμος για τα παιδιά και για όσους επιθυμούν να αθληθούν έχει καταντήσει να είναι γεμάτος χορτάρια και σπασμένες λαμαρίνες και επιπλέον παραμένει κλειστός και αδικαιολόγητα αναξιοποίητος (Δείτε την φωτογραφία στο τέλος του κειμένου).

Δυστυχώς η παρακμή και η αδιαφορία της απερχόμενης δημοτικής αρχής για σημαντικούς χώρους που μπορούν να αποτελέσουν μικρές ανάσες ώστε να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των δημοτών έχει γίνει μία αρνητική καθημερινότητα.


(Το εγκαταλειμμένο γήπεδο μπάσκετ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου