Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Συνεδρίου ΠΕΔΑ – ELISAN



Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του διήμερου Ευρωπαϊκού  Συνέδριου για την Αυτοαπασχόληση των Νέων, που συνδιοργάνωσαν η  Π.Ε.Δ. Αττικής και το ευρωπαϊκό δίκτυο ELISAN.
Η δεύτερη μέρα των εργασιών Παρασκευή 11 Νοεμβρίου  περιλάμβανε την παρουσίαση και τις βραβεύσεις των «6 Βέλτιστων  Ευρωπαϊκών Πρακτικών για την Αυτοαπασχόληση των Νέων».
  Τις βραβευόμενες δράσεις παρουσίασαν η κα. Ρούλα  Μπαχταλιά, για το Πρόγραμμα EGG - ENTER GROW GO, ο κ. Manuel  Redondo Garcia, για το Πρόγραμμα YUZZ- YOUNG PEOPLE WITH IDEAS,  Ο κ. Juri Devigili, για το Πρόγραμμα
CERCANDO IL LAVORO, η κα. Karin  Ibovnik, για το Πρόγραμμα BUILD! BUSINESS INCUBATOR CARINTHIA  LTD, Ο κ. Αντώνης Οικονόμου, INNOVATHENS για το Πρόγραμμα  «Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του  Δήμου Αθηναίων», ο κ. Leo Van Loon, για το Πρόγραμμα SIB – Από το  επίδομα ανεργίας των νέων στην αυτοαπασχόληση με τα Businezzclub  Social Impact Bonds.  Ομιλητές κατά την δεύτερη ημέρα των εργασιών ήταν οι:  κ. Jean Max Trouillet, Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής του  ELISAN με θέμα «Μεταφορά εμπειρίας και ενίσχυση της συνεργασίας:  Ο ρόλος των Ευρωπαϊκών Δικτύων»  κα. Elena Curtopassi, Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του  ELISAN με θέμα «Παρουσίαση συμπερασμάτων της πρώτης ημέρας και  προτάσεις προς υιοθέτηση»  κα. Vladimira Drbalova, Μέλος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και  Κοινωνικής Επιτροπής, Αντιπρόεδρος του Παρατηρητηρίου Αγοράς  Εργασίας με θέμα «Η θέση της ΕΟΚΕ για την αυτοαπασχόληση των  νέων»  κ. Csaba Borboly, Μέλος της Επιτροπής των Περιφερειών,  Πρόεδρος του Συμβουλίου της περιοχής Harghita της Ρουμανίας με  θέμα «Η θέση της Επιτροπής των Περιφερειών για την  αυτοαπασχόληση των νέων». 
 Το Συνέδριο ολοκληρώθηκε με την απονομή των τιμητικών  πλακετών στα βραβευθέντα προγράμματα, την οποία  πραγματοποίησαν  ο κ. Νίκος Σαράντης, Πρόεδρος ΠΕΔΑ, Δήμαρχος Αγίων  Αναργύρων – Καματερού  και η κα. Sylvie Carrega, Πρόεδρος ELISAN, Αντιδήμαρχος  Μασσαλίας.

 http://www.pitsounicity.gr/diadimotika-perifereies/10278-oloklirothikan-oi-ergasies-tou-synedriou-peda-elisan

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου