Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Ο ΗΡΩΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΤΤΑΛΟΥ-ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ


ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ
 κα ΒΑΛΑΒΑΝΗ  23/6 5 Μ.Μ΄
ΚΑΙ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 
ΟΛΟΙ 23/06/2015 ΚΑΙ 5 Μ.Μ. ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΝΙΚΩΝ(Kαραγ. Σερβίας 10) ΣΥΝΤΑΓΜΑ
 (θα ξεκινήσουν πούλμαν  4 μ.μ. από την στρογγυλή πλατεία Αττάλου) 
Ο αγώνας μας για γενναία μείωση των εισφορών γης βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο .
Δεν θα το βάλουμε κάτω  κι αυτό γιατί δεν έχουμε άλλη επιλογή,γιατί η οικονομική μας κατάσταση είναι τέτοια και δεν μπορούμε να πληρώσουμε αυτή την δυσβάσταχτη και ΑΔΙΚΗ οφειλή των εισφορών από την πράξη εφαρμογής σχεδίου...

Μετά την αδιάλλακτη στάση του δήμου να δεχτεί χαμηλότερη τιμή ,ήρθε να τον σιγοντάρει και η αρνητική απάντηση του υφυπουργού Περιβάλλοντος ,που  μας απάντησε ότι η απαίτηση μας για νομοθετική ρύθμιση είναι νομικό  ζήτημα και δεν μπορεί να γίνει.
Η μόνη θετική απάντηση ήταν ότι δεν μπορεί ο δήμος να το βεβαιώσει.
Η γραπτή απάντηση του υπουργείου, ήταν πίσω και από αυτά που μας είπε προφορικά στη συνάντηση στο υπουργείο όταν αναγκάστηκε να μας δεχτεί κάτω από την πίεση της μαζικής διαμαρτυρίας μας .
Στην απάντηση ότι είναι νομικό το ζήτημα ,απαντάμε ότι είναι ζήτημα πολιτικής βούλησης του υπουργείου να προχωρήσει σε νομοθετική ρύθμιση ,διότι ένας νόμος αλλάζει με νόμο.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για νομοθετική ρύθμιση.Ήδη έχουμε ζητήσει συνάντηση με τον υπουργό περιβάλλοντος τον κο Λαφαζάνη.
Μετά από 2 μήνες προσπάθεια και την μαζική αγωνιστική μας παρέμβαση στο γραφείο της κας Βαλαβάνη καταφέραμε να κλείσουμε συνάντηση μαζί της στις 23/6 στις 5 μ.μ. προκειμένου να προβάλλουμε το αίτημα μας για γενναία μείωση  των αντικειμενικών αξιών στην περιοχή μας που θα συμβάλλει στην μείωση των εισφορών.
Αυτή μας η παρέμβαση είναι σημαντική όχι μόνον για την μείωση των εισφορών αλλά και για την μείωση και άλλων τελών όπως τα δημοτικά τέλη το ΤΑΠ ,ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΆΛΛΩΝ ΦΌΡΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΡΤΏΝΤΑΙ από τις αντικειμενικές αξίες .
 Απαίτησή μας είναι να καταλάβουν και να προχωρήσουν στην γενναία μείωση των αντικειμενικών αξιών στην περιοχή μας ,διότι η κατοικία για μας δεν εμπόρευμα για πούλημα είναι κοινωνικό αγαθό για την στέγασή μας .Οφείλουν να μην το επιβαρύνουν  με εισφορές ,φόρους και χαράτσια ,αλλά να το ελαφρύνουν ,προκειμένου σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία για τον λαό, να μην χάσει το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο ,που απέκτησε με χίλια βάσανα και κόπους .Αν έχει καταφέρει να το εξοφλήσει και δεν το χρωστάει ακόμα στην τράπεζα.
Για αυτό στις 23/6 καλούμε όλους τους κατοίκους του Αττάλου –Αγ.Νικολάου  αλλά και όλου του Καματερού στην συγκέντρωση στο υπουργείο Οικονομικών
 ΔΙΕΚΔΙΚΟΎΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠ’ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΩΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ
 ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΤΤΑΛΟΥ-ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου