Κυριακή, 5 Οκτωβρίου 2014

Πανελλαδική στάση εργασίας στους Δήμους την ερχόμενη Τετάρτη

Πανελλαδική στάση εργασίας στους Δήμους την ερχόμενη Τετάρτη
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αποφάσισε να προκηρύξει Πανελλαδική Στάση Εργασίας όλων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014, από τις 11.30 το πρωί έως τη λήξη του ωραρίου της πρωινής βάρδιας.  Στην Αττική θα πραγματοποιηθεί Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας, στις 12.00 το μεσημέρι, έξω από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πορεία μέχρι τα γραφεία του
Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.). 
Ανάλογες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας με πρωτοβουλία των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας.
«Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι τάσσονται ξεκάθαρα υπέρ της διαδικασίας ελέγχου των πλαστών πτυχίων και πιστοποιητικών που ούτως ή άλλως βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και ένα χρόνο από τις Υπηρεσίες των Δήμων!!! 
Δεν θα σκύψουν όμως το κεφάλι στον προσχηματικό επανέλεγχο με άλλα κριτήρια της μετατροπής των συμβάσεων σε Αορίστου Χρόνου. 
Θα αγωνιστούν με όλες τους τις δυνάμεις σε όσους ποινικοποιούν το αυτονόητο δικαίωμα στην εργασία και μάλιστα με μια φαιδρή και προβοκατόρικη διαδικασία. 
Ήδη, στο Δήμο Ρεθύμνου μόλις αντιλήφθηκαν τη στόχευση των Ελεγκτών-Επιθεωρητών, που δεν ήταν άλλος από την προσπάθεια εξεύρεσης στοιχείων, που θα "δικαιολογούσαν" την απόλυση εργαζομένων, αλλά και στο Δήμο Ασπροπύργου, που άρχισαν να έρχονται σε μερίδα εργαζομένων "μπιλιετάκια" των Ελεγκτών-Επιθεωρητών, που τους καλούσαν να αποδείξουν το αυτονόητο δικαίωμα τους να εργάζονται, βρίσκονται σε εξέλιξη καταλήψεις διαρκείας. 
Ο αγώνας των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συνεχιστεί και θα ενταθεί!!!» συμπληρώνεται στην ανακοίνωση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

ΠΗΓΗ - http://epoli.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου