Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

"Οι δημότες πρέπει, να γνωρίζουν όλη την αλήθεια"


Πάγιο και διαχρονικό αίτημα της Παράταξης μας ήταν και είναι η παραχώρηση όλων των εκτάσεων του ΟΣΕ και του 301.

Αίτημα που συνοδευόταν και από σχέδιο πρότασης προς τους αρμοδίους.
Ο Δήμαρχος για τους χώρους του ΟΣΕ εισηγήθηκε την απευθείας μίσθωση από την ΓΑΙΑ ΟΣΕ Α.Ε, ως τον μόνο τρόπο με τον οποίο δύναται, να περιέλθουν στον Δήμο, ενώ ταυτόχρονα δεσμεύτηκε ενώπιον των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, ότι ο σχεδιασμός για την αναβάθμιση και την ανάπτυξη των συγκεκριμένων χώρων θα συζητηθούν εκ νέου με την συμμετοχή όλων.
Κι ενώ μερικές ημέρες νωρίτερα ο κ. Τσίρμπας απέστειλε στις παρατάξεις πρόσκληση για ενημέρωση, εχθές παρακολουθήσαμε στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον ίδιο και τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη σε μια κομματική φιέστα, να ανακοινώνουν τα τετελεσμένα.
Η παράταξη μας ως υπέρμαχος του δημοκρατικού διαλόγου για όλα τα θέματα που αφορούν το μέλλον της πόλης μας καταδικάζει απερίφραστα τέτοιου είδους συμπεριφορές.
Πολιτικές και λογικές του αποφασίζω και ανακοινώνω, για να μην πούμε κάτι άλλο, σε συνδυασμό με την τακτική των ΣΔΙΤ, που αποδείξαμε και στο παρελθόν, ότι δεν ταιριάζουν στην πολιτική ιδιοσυγκρασία μας ( π.χ LED-απόφαση για δανεισμό από το ΤΠΔ και όχι ΣΔΙΤ) από εμάς δεν γίνονται αποδεκτές.
Οι δημότες πρέπει, να γνωρίζουν όλη την αλήθεια και ο κ,Τσίρμπας οφείλει, να τηρεί τον λόγο του και να μην λειτουργεί συνέχεια εν κρυπτώ.
Η παράταξη μας, όπως τόσα χρόνια λειτουργούσε ξεκάθαρα και χωρίς ψιλά γράμματα, έτσι και τώρα θα συνεχίσει, να υπηρετεί την αλήθεια για την ευημερία της Πόλης μας και των Δημοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου