Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Δήλωση του Θ.Σκολαρίκου για την εκ των υστέρων προσχηματική ενημέρωση των επικεφαλής των παρατάξεων σχετικά με το σχέδιο της δημοτικής αρχής για τους χώρους του ΟΣΕ

 

lsaak.gr

Την προηγούμενη βδομάδα δέχτηκα τηλεφώνημα από το γραφείο του Δημάρχου προκειμένου να μου γνωστοποιηθεί η πρόθεση του να ενημερώσει τους επικεφαλής των παρατάξεων σχετικά με το σχέδιο της δημοτικής αρχής για τους χώρους του ΟΣΕ. Το Σάββατο, ημέρα που στήθηκε η φιέστα παρουσία του πρωθυπουργού, όπου η μίσθωση των χώρων βαφτίστηκε «παραχώρηση», έγινε πλέον φανερή η σκοπιμότητα του τηλεφωνήματος. 

Σήμερα δέχθηκα πάλι τηλεφώνημα από το γραφείο του Δημάρχου για το εάν θα συμμετάσχω στη ενημέρωση των επικεφαλής που έχει καθοριστεί για την Τρίτη το πρωί. Δηλώνω ότι δε θα παραβρεθώ σε μια εκ των υστέρων προσχηματική ενημέρωση. Παρά το γεγονός ότι ο Δήμαρχος έχει δηλώσει ρητά, τόσο στην ενημέρωση των παρατάξεων στις 2 Δεκέμβρη 2020,  όπου αναφέρθηκε σε κάποιους άξονες των προθέσεων της δημοτικής αρχής, όσο και στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 20 Γενάρη ότι θα προχωρήσει σε αναλυτική ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου, τα σχέδια της δημοτικής αρχής τα πληροφορηθήκαμε από τα δελτία ειδήσεων. Η μη ενημέρωση από την πλευρά της δημοτικής αρχής, δεν μπορεί να κρύψει τις ευθύνες όλων όσοι ψήφισαν θετικά στην εισήγηση της δημοτικής αρχής για μίσθωση των χώρων και πρακτικά της έδωσαν «λευκή επιταγή». Και με αυτήν την ευκαιρία, επαναλαμβάνω το αίτημα των δημοτικών συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης να συζητηθεί το θέμα των εξελίξεων με τους χώρους του ΟΣΕ στην προσεχή τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 3 Μάρτη για να πάρουν θέση οι παρατάξεις και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου