Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Δήλωση των εκλεγμένων της Λαϊκής Συσπείρωσης για την απαράδεκτη συμπεριφορά του αντιδημάρχου καθαριότητας

 


Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 15.7 ύστερα από πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης λήφθηκε κατά πλειοψηφία η ακόλουθη απόφαση: «Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίων Αναργύρων-Καματερού καταδικάζει την χυδαία επίθεση του αντιδημάρχου καθαριότητας προς την πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στο Δήμο». Η δημοτική αρχή μειοψήφησε, με τη λογική ότι υπήρξαν εκατέρωθεν λεκτικές υπερβολές και ήταν μια άτυχη στιγμή.

Είχαν προηγηθεί τα χυδαία σχόλια για δημοτικούς συμβούλους που φιλοξενήθηκαν στη σελίδα που διατηρεί ο αντιδήμαρχος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Τότε ο Δήμαρχος τα καταδίκασε, αν και με μεγάλη καθυστέρηση. 

Σήμερα μας απασχολεί και πάλι η συμπεριφορά του αντιδημάρχου καθαριότητας. Το Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση σε εργαζόμενο του Δήμου με υπονοούμενα και απειλές. 

Το κακό τρίτωσε! Και δε θα σταματήσει εδώ.

Ο Δήμαρχος, μέλος της ΝΔ, φέρει στο ακέραιο την ευθύνη για τη συμπεριφορά του αντιδημάρχου, από τη στιγμή πού αυτός προφανώς «δεν είδε φως και μπήκε» αλλά ορίστηκε από το Δήμαρχο. Προσφάτως μάλιστα ανανεώθηκε η θητεία του.

Ελάχιστη πράξη καταδίκης της συμπεριφοράς του είναι να απομακρυνθεί άμεσα από τη θέση του.

Πλέον έχουν μαζευτεί πολλά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου