Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

Στην ουσία μεθοδεύουν την υποβάθμιση της πόλης, την καταστροφή του πράσινου και θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΟΥΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΣΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΜΗΝΥΜΑ:

Αγαπητοί συμπολίτες εκτός από τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε εξαιτίας του κορονοϊού ένα ακόμα πρόβλημα ήρθε να προστεθεί και να δυσκολέψει τις προσπάθειες μας. Δεν είναι άλλο από την αντιπολίτευση του δημοτικού συμβουλίου , οι οποίοι σύσσωμοι επέλεξαν αυτή την κρίσιμη περίοδο να καταψηφίσουν την εισήγησή μου για να τη συντήρηση του πράσινου μέσω εργολαβίας (Κάτι που γινόταν και επί της προηγούμενης διοίκησης λόγω αδυναμίας του Δήμου), με μόνο στόχο να πολεμήσουν τη διοίκηση και να μας εμποδίσουν να συντηρήσουμε το πράσινο ώστε να φανούμε ανεπαρκής στα μάτια των πολιτών και να πετύχουν τους μικροπολιτικούς τους σκοπούς . Στην ουσία μεθοδεύουν την υποβάθμιση της πόλης, την καταστροφή του πράσινου και θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.
Εκμεταλλεύονται τον εκλογικό νόμο και το ότι η διοίκηση μας δεν έχει την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο και καταψηφίζουν εδώ και αρκετό καιρό καθετί που φέρνει η διοίκηση παρεμποδίζοντας το έργο μας.
Δεν περιμέναμε όμως σε καμία περίπτωση να φτάσουν σε αυτό το σημείο, ειδικά αυτή την κρίσιμη περίοδο για όλη τη χώρα.
Δεν το βάζουμε κάτω .
Αυτές οι συμπεριφορές μας πεισμώνουν και μας κάνουν να εργαζόμαστε ακόμα πιο σκληρά. Και με τη δίκη σας βοήθεια θα τα καταφέρουμε.
Γράφω αυτό το κείμενο γιατί θεωρώ υποχρέωσή μου να σας ενημερώσω το λόγο που το επόμενο χρονικό διάστημα και η διαχείριση του πράσινου αλλά και η ανταπόκριση μας στα δεκάδες καθημερινά σας αιτήματα ,θα είναι δύσκολο να βρίσκεται στο επίπεδο που αξίζει σε σας και στην πόλη μας. 

Διαβάστε περισσότερα στο  προφίλ στο fb του Γ. ΝΤΑΟΥΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου