Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Σε αναβρασμό η Ανάκασα με την μονοδρόμηση της Αγίας Παρασκευής

Σε αναβρασμό βρίσκεται όλη η Ανάκασα (Άγιοι Ανάργυροι) με την ξαφνική και απροειδοποίητη μονοδρόμηση που έγινε στον κεντρικό δρόμο της Αγίας Παρασκευής.
 Όπως μας καταγγέλλουν κάτοικοι και καταστηματάρχες με πολλά οργισμένα mail στο blog μας ότι μία μέρα μετά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στην περιοχή μας, η δημοτική αρχή του κ. Τσίρμπα αιφνιδίασε αρνητικά την συγκεκριμένη γειτονιά, προφασιζόμενη μία παλαιότερη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.
Ειδικά οι ντόπιοι μαγαζάτορες είναι σε απελπιστική κατάσταση με αυτή την τροποποίηση της οδού Αγίας Παρασκευής αφού πιστεύουν ότι είναι ένα ακόμη πλήγμα στην πελατεία τους, μιας και εμποδίζει την εύκολη πρόσβαση στα καταστήματά τους.
Μάλιστα εγκαλούν την δημοτική αρχή ότι δεν είχαν καμία προηγούμενη ενημέρωση ούτε καν έστω ένα τυπικό διάλογο για το αν θα βοηθούσε μία τέτοια επιπόλαιη κίνηση.
Τέλος οι κάτοικοι της Ανάκασας θεωρούν και εκείνοι με την σειρά τους ότι δεν βοηθά καθόλου την ομαλή κυκλοφορία αυτή η απόφαση αφού όλη η κίνηση θα μετατεθεί σε παράπλευρους και γειτονικούς δρόμους.
Πιστεύουμε ότι η δημοτική αρχή θα εξετάσει ξανά με σύνεση και εποικοδομητικό διάλογο, το εν λόγω πρόβλημα με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς ώστε να βρεθεί μία λύση προς όφελος όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου