Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ: "Η νέα Δημοτική Αρχή οφείλει να δείξει έμπρακτα και αποτελεσματικά ότι αγαπά την πόλη"



Η αλλαγή σελίδας που συντελέστηκε στο Δήμο μας με την ανάδειξη νέου δημάρχου δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες για κάτι καλύτερο για την πολύπαθη και υποβαθμισμένη  πόλη μας. Οι υποσχέσεις και οι δεσμεύσεις από τους πρώην και νυν διοικούντες του δήμου ήταν πολλές και στην πορεία θα κριθεί αν θα μπορέσουν να βάλουν τέλος στην παρακμή που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια στους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό.
Η νέα Δημοτική Αρχή που θα προκύψει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο  οφείλει να  δείξει έμπρακτα και αποτελεσματικά ότι αγαπά την πόλη, έχει όρεξη για δουλειά και είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει σε όλα τα επίπεδα την αναβάθμισή της.
Ο νέος δήμαρχος έχει παρελθόν και μακρόχρονη θητεία διοίκησης (σε θέση αντιδημάρχου της απερχόμενης διοίκησης Σαράντη) οπότε ο χρόνος για να βάλει τον δήμο σε τροχιά ανάπτυξης ξεκινά άμεσα για τον ίδιο και τους καινούργιους συνεργάτες του. Σε κάθε περίπτωση το έργο της νέας Δημοτικής Αρχής θα κριθεί με αντικειμενικότητα αλλά και αυστηρότητα.
Αγαπητοί δημότες, η Δημοτική Παράταξη "ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ" θα συνεχίσει να έχει καθημερινή παρουσία στις γειτονιές της πόλης, να αναδεικνύει τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους κατοίκους της και επιπρόσθετα θα συνεχίσει οργανωμένα, ανεξάρτητα, με υπευθυνότητα και σοβαρότητα να δίνει, δυναμικό παρόν σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας του Δήμου.

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου