Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

"Το Βραβείο προχειρότητας και ανευθυνότητας πρέπει να απονεμηθεί στην Διοίκηση Σαράντη"

Επιτέλους γίνεται πραγματικότητα ένα έργο πνοής για το Καματερό, η διάνοιξη της οδού Θεοτόκου.


       
  Μετά από 9 χρόνια η Διοίκηση Σαράντη και μόλις 2 μήνες  πριν τις δημοτικές εκλογές παραδίδει σε κυκλοφορία το δύσκολο επίτευγμα της διάνοιξης του δρόμου και της κατασκευής πεζοδρομίου, που τόσα χρόνια δημιουργούσε έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα στην περιοχή και στους κατοίκους.

          Αξίζει να απονεμηθεί παγκόσμιο βραβείο καινοτομίας στη  Διοίκηση του Δήμου, γιατί για μία ακόμη φορά  εφάρμοσε προηγμένες τεχνολογίες και προδιαγραφές κατά την εκτέλεση του έργου, που αντί να διευκολύνουν  την  ασφαλή πρόσβαση των πεζών, δημιουργούν επικίνδυνα εμπόδια.

Καινοτομία είναι ότι ο  οδηγός όδευσης  τυφλών ( ανάγλυφο δάπεδο στο κέντρο του πεζοδρομίου ) και η ελεύθερη πρόσβαση διακόπτονται από Κολώνες της ΔΕΗ.




Το Βραβείο προχειρότητας και ανευθυνότητας πρέπει να απονεμηθεί στην Διοίκηση Σαράντη, διότι αποφάσισε  προεκλογικά να κατασκευάσει με προχειρότητα πεζοδρόμια στο Καματερό, στα οποία είναι καλύτερα να περπατάς στο οδόστρωμα, αν δεν θέλεις να χτυπήσεις πάνω σε κολώνες της ΔΕΗ, που είναι τοποθετημένες στο κέντρο του πεζοδρομίου.



 Μετά από τόσα χρόνια η Διοίκηση Σαράντη εκτός από ανεπαρκείς, είναι  και επικίνδυνα ανεύθυνοι για την ασφάλεια των πολιτών.

κ. Δήμαρχε νιώθετε υπερήφανος για αυτό σας το έργο; Η μήπως η ευαισθησία σας για τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες περιορίζεται μόνο σε προεκλογικές εμφανίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;
Άραγε θα συμπεριλάβετε στο επόμενο προεκλογικό σποτάκι με τα επιτεύγματά σας και αυτό το καινοτόμο έργο;

Η απονομή του βραβείου για την Διοίκησή σας θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου.


2 σχόλια:

  1. ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΙΣΑΙ??? ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΥΡΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ??? ΟΙ ΚΟΛΩΝΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ Η ΔΕΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ?? ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΥΧΩΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΔΡΟΜΟΥ ΕΙΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή