Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Διαμαρτυρία επαγγελματιών Αγ. Αναργύρων – Καματερού για τα αντιπλημμυρικά στο υπουργείο Υποδομών (VIDEO)

από το dytikesmaties.gr


Φωτογραφία: © Φοίβος - Απόλλων Διαμάντης | dytikesmaties.gr
Συγκέντρωση στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών πραγματοποίησαν μέλη της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού, για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στη καθημερινή ζωή των επαγγελματιών, εργαζομένων, μαθητών, λόγω της πραγματοποίησης των αντιπλημμυρικών έργων στην Λεωφόρο Φυλής και τους κεντρικούς δρόμους του Καματερού.Οι συγκεντρωμένοι τονίζουν ότι ανέκαθεν διεκδικούσαν και απαιτούσαν την πραγματοποίηση έργων υποδομής σημειώνοντας ότι όλοι πάμπολλες φορές έχουν υποστεί ανυπολόγιστες ζημιές λόγω των έντονων βροχοπτώσεων και δυστυχώς έχουν θρηνήσει και θύματα.
Όσον αφορά τις ενστάσεις τους, οι συγκεντρωμένοι αναφέρουν ότι δεν έχουν να κάνουν με το ίδιο το έργο αλλά με τους όρους με τους οποίους διεξάγεται. Χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση και κυρίως χωρίς κανέναν σχεδιασμό ξεκίνησαν εργασίες το Φθινόπωρο και 6 μήνες τώρα τα έργα πραγματοποιούνται με εξαιρετικά αργούς ρυθμούς.
Παράλληλα, επιρρίπτουν ευθύνες στην εργολήπτρια εταιρία, η οποία όπως επισημαίνουν, δεν έχει λάβει την παραμικρή μέριμνα για την ασφάλεια στην κίνηση των οδηγών, την διευκόλυνση της καθημερινότητα, ούτε φαίνεται να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Η σήμανση για τη διευθέτηση της κίνησης σχεδόν ανύπαρκτη και η κίνηση στους δρόμους της περιοχής εξαιρετικά δύσκολη και επικίνδυνη.
Για τη θέση που έχουν περιέλθει οι επαγγελματίες της περιοχής υπογραμμίζουν ότι είναι εξαιρετικά δύσκολη, εργαζόμενοι έχασαν τη δουλειά τους και κανέναν αρμόδιο φορέα δεν απασχόλησε πώς θα επιβιώσουν αυτές οι οικογένειες, καταλήγουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου