Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Το πνεύμα κατάνυξης στη Χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση του Ι.Ν. των Αγίων Ακινδύνων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη
μουσική εκδήλωση του Ι.Ν. των Αγίων Ακινδύνων την 21 Δεκεμβρίου. Το πνεύμα κατάνυξης αγαλλίασε τις ψυχές μας και όλοι μαζί ευχηθήκαμε Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο Έτος. Με τα έσοδα τις εκδήλωσης αγοράστηκαν τα τρόφιμα για τις 70 οικογένειες που στιριζει καθημερινά ο ναός μας. Συμπολίτες μας μοναχικοί ή πολύτεκνες οικογένειες που είναι πολύ κάτω απο το όριο της φτώχειας, άτομα με σοβαρά κινητικά προβλήματα, παραπομπές απο την ..
κοινωνική υπηρεσία του δήμου και απο το κέντρο ψυχικής υγείας.
Ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Μελίτον.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την χορωδία του Ι.Ν. του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών για την τιμή που μας έκανε. Η καταξιωμένη αυτή χορωδία έχει συμμετάσχει σε διεθνείς συναντήσεις παρουσία των πρεσβειών των Ορθοδόξων Χωρών παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.κ. Παπούλια και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδας κ.κ. Ιερώνυμο. Ευχαριστούμε τον μαέστρο κύριο Παναγή Μπαρμπάτη και τη υπεύθυνη του γραφείου νεότητας κυρία Δώρα Χατζή.
Επιπλέον ευχαριστούμε τον κύριο Γιώργο Ορφανό για την ηχητική κάλυψη, είναι η δεύτερη φορά που μας βοηθάει στις εκδηλώσεις του ναού αφιλοκερδώς.


από το https://www.facebook.com/antonus.malouf?fref=photo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου