Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Κακοκαιρία: Κατέρρευσε τριώροφη πολυκατοικία στο Καματερό!



Τριώροφη πολυκατοικία κατέρρευσε λόγω της κακοκαιρίας το πρωί στο ρέμα της Εσχατιάς, στο ύψος της συμβολής με Κωστή Παλαμά, στο Καματερό. Στην περιοχή στάλθηκε άμεσα κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής και μηχανήματα, προκειμένου να απομακρυνθούν, έστω και την τελευταία στιγμή τα φερτά υλικά, καθώς υπάρχουν φόβοι για ανάσχεση της ροής και πλημμυρικά φαινόμενα, ενόψει της αναμενόμενης κλιμάκωσης της κακοκαιρίας.Σημειώνεται ότι το κτίριο είχε εκκενωθεί από πέρυσι, με ενέργειες της Περιφέρειας. Σύμφωνα με την Περιφέρεια Αττικής είχαν πραγματοποιηθεί παρεμβάσεις υποστήριξης του..
κτιρίου, αλλά όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν αρκετές και το κτίριο κατέρρευσε. Η τριώροφη οικοδομή είχε νομιμοποιηθεί.

Από το βράδυ δυνατή βροχή πέφτει και στην Αττική, ενώ η πυροσβεστική έχει δεχθεί 585 κλήσεις μόνο στο λεκανοπέδιο. Δυο άνθρωποι εγκλωβίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητό τους, στην περιοχή της Ελευσίνας. Οι δυο επιβάτες είδαν το αυτοκίνητο να ακινητοποιείται στη συμβολή των οδών Ωκεανίδου και Δημοκριτών και να γεμίζει νερό! Μετά από επιχείρηση της Πυροσβεστικής απεγκλωβίστηκαν και είναι καλά στην υγεία τους.

Στις Αχαρνές, όπου ξεχείλισαν χείμαρροι από την σφοδρή νεροποντή, παρασύρθηκε ένας πυροσβέστης, ο οποίος όμως εντοπίστηκε έγκαιρα από συναδέλφους του και μεταφέρθηκε προληπτικά στην πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού, όπως ενημερώνει μέσω Twitter ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Καραμέρος.


 http://www.protothema.gr/greece/article/520279/katolisthisi-stin-palaia-ethniki-patron-athinon-sto-upsos-tis-panagopoulas-/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου