Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΡΕΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΡΕΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων Στο πλαίσιο δράσεων πρόληψης και ετοιμότητας για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού, προχώρησε σε καθαρισμό των ρεμάτων στην περιοχή του Καματερού.  
Πιο συγκεκριμένα απομακρύνθηκαν φερτές ύλες, μπάζα, ογκώδη αντικείμενα και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να.. εμποδίσει την ομαλή ροή των υδάτων. Ο καθαρισμός έγινε με μέσα και προσωπικό της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, η οποία θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις καθαρισμού και συντήρησης των ρεμάτων σε όλα τα σημεία που θα παρουσιαστεί ανάγκη. Στην επίβλεψη και στον συντονισμό των εργασιών ήταν παρών ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, κ. Γιάννης Ελαιοτριβάρης και ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Καματερού, κ. Ζήσης Πότσης.

1 σχόλιο:

  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΠΛΥΜΜΗΡΙΣΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΤΑΜΙ..ΕΠΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΠΛΥΝΕ ΜΟΝΟ ΕΠΙ ΤΗΣ Λ.ΚΑΤΣΩΝΗ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΦΤΥΑΡΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ..ΧΩΜΑΤΑ (Η ΕΥΔΑΠ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ..ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ��)

    ΑπάντησηΔιαγραφή