Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Έρχεται το «7o Jazz στο Πάρκο» τον Σεπτέμβρη στο Ίλιον

Η καρδιά της Ελληνικής jazz χτυπά για 7η χρονιά στο Ίλιον, σε ένα από τα μεγαλύτερα jazz φεστιβάλ στην Ελλάδα, που διοργανώνει ο δήμος Ιλίου με ελεύθερη είσοδο και αποτελεί σημείοσυνάντησης για τους λάτρεις του είδους.
Φέτος το «7ο Jazz στο Πάρκο» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018, στον περιβάλλοντα χώρο του μαγευτικού Πύργου Βασιλίσσης (κτήμα Σερπιέρη), υπό την καλλιτεχνικήδιεύθυνση του Γιώργου Τρανταλίδη και τη συμμετοχή δεκατεσσάρων κορυφαίων καλλιτεχνών τουείδους, όπως τους Κώστα Γιαξόγλου, Χρυσόστομο Μπουκάλη, Νίκο Σιδηροκαστρίτη, Michael Papadopoulos, Leonardo Corradi, Τουρίκα Σεραφείμ, Θοδωρή Ρέλλο, Κλέων Αντωνίου, ΦλοριάνΜικούτα, Αντώνη Μαράτο, Τάκη Κανέλλο, Τάκη Αναγνωστόπουλο, Κώστα Μητρόπουλο και ΛάμπροΠαπανικολάου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, το “Jazz στο Πάρκο” ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα τον Σεπτέμβριο του 2010 και η μεγάλη του επιτυχία το ανέδειξε σε ένα από τα σημαντικότερα jazz φεστιβάλ.
Όπως σημειώνει ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος: «Συνεπείς στο ραντεβού μας, στις 7 Σεπτεμβρίου καλούμε όλους όσοι αγαπούν την jazz μουσική νααπολαύσουν τη μοναδική αυτή διοργάνωση και να ακολουθήσουν τους εξαιρετικούς καλλιτέχνες στααυτοσχεδιαστικά τους μονοπάτια. Το “jazz στο Πάρκο” αποτελεί άλλον έναν ισχυρό πόλο έλξης για την πόλη μας και θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι συνεχίζουν να συμβάλλουν, όλα αυτά τα χρόνια, στην επιτυχία του. Φέτος, το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στον υπέροχο κήπο του Πύργου Βασιλίσσης και θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Ιωάννη Σερπιέρη που είχε την ευγενική καλοσύνη να παραχωρήσει δωρεάν τον χώρο για τη φιλοξενία του 7ου Jazz στο Πάρκο.»
 
*Χορηγοί επικοινωνίας ΕΡΤ, KOSMOS 93,6 και Τρίτο Πρόγραμμα.
Κάλχου 48-50 Ίλιον Τ.Κ. 131 22 Τηλ. 210 2618642 Fax 210 2610300 Ε-mail: ilion@ilion.gr URL: www.ilion.gr1Ίλιον, 31.07.2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου