Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ... ΓΑΤΕΣ!!!

Αναδημοσίευση από το facebook του Παναγιώτη Τερζόγλου

Βάζουν μπροστά το Ζενέτο σαν τον κακό λύκο της ιστορίας, αφήνουν το "σύντροφο" Σαράντη στο απυρόβλητο να κάνει τη δουλίτσα του και από πίσω, δημοτικοί σύμβουλοι τάχα μου ανεξάρτητοι, κυνηγάνε τον κακό λύκο, ο οποίος φταίει για όλα όσα συμβαίνουν στο ταλαίπωρο πάρκο "Α. Τρίτσης".
Έτσι όλοι κάνουν τη δουλίτσα τους και με το Συριζέικο νέο Φορέα, ο οποίος είναι αντιγραφή των παλιών και χωρίς χρηματοδότηση, υποτίθεται θα διασώσει το πάρκο.
Βέβαια ο Ζενέτος (αλλά και ο Σαράντης των Αγίων Αναργύρων - Καματερού) έχει καταπατήσει ουκ ολίγα στρέμματα μέσα στο πάρκο συμπεριφερόμενος σαν να είναι οικόπεδο του.
Τι γυρεύει όμως ο κακός λύκος, στο υπουργείο του κ. Σκουρλέτη;
Όπως αποκαλύπτει ο κ. Ζενέτος στο παρακάτω έγγραφο του προς το Φορέα, το περιεχόμενο του οποίου δεν έχει διαψευστεί από κανέναν, παρόλο που έχουν περάσει 2 μήνες από τότε, στις 3/7/2017 έγινε στο Υπουργείο του κ. Σκουρλέτη συνάντηση που δεν την ήξερε κανείς!!!

Στη συνάντηση εκείνη εκτός του υπουργού, συμμετείχε ο κ. Ζενέτος με συνεργάτες του, ο Πρόεδρος του Φορέα κ. Πολύζος με συνεργάτες του (;) και το νέο κυβερνητικό "δρεπανηφόρο" κ. Μπελαβίλιας.
Σε εκείνη τη συνάντηση, τόσο ο κ. Υπουργός όσο και ο φορέας είχαν συμφωνήσει να παραχωρήσουν στον κ. Ζενέτο, τόσο τα περιλαμβανόμενα στο σχέδιο "Πράξη Παραχώρησης Χρήσης και Εκμετάλλευσης Ακινήτων" που απέστειλε ο Φορέας στις 13/11/2017 στο Δήμο Ιλίου αλλά και άλλα που δεν συμπεριλήφθηκαν σε αυτό.
Γι αυτό ο κ. Ζενέτος εγκαλεί τον Πρόεδρο του Φορέα γιατί του έδωσε αρκετά ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ!
Τι υποσχεθήκατε κ. Σκουρλέτη στον κακό λύκο κ. Ζενέτο;
Θα έχουμε συνέχεια ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου