Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Τρόφιμα για άπορες οικογένειες των Αγ. Αναργύρων από το ΕΕΑ



αγιοιαναργυροι

Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και ευαισθησίας, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ)  υλοποιεί τη συμφωνία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και 8 δήμους της Αττικής, για την διάθεση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Αντιπροσωπεία του ΕΕΑ με τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, βρέθηκε στον Δήμο Αγ. Αναργύρων – Καματερού και παρέδωσε σημαντικές ποσότητες τροφίμων, προκειμένου ο Δήμος να τις διαθέσει σε δημότες που τους έπληξε η κρίση και βρίσκονται σε μεγάλη αδυναμία
στερούμενοι βασικών αγαθών.
Τον κ. Χατζηθεοδοσίου υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος κ. Νίκος Σαράντης και ο  Αντιδήμαρχος κ.  Νίκος Παντελιάς.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Σαράντη για τη συνεργασία που είχε με το ΕΕΑ για την συμβολική πρόσφορα που γίνεται από το Επιμελητήριο και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις,  προς ομάδες που έχουν πληγεί από την κρίση. Θέλουμε, είπε, το παράδειγμα αυτό να επεκταθεί και στα άλλα επιμελητήρια και ιδιαίτερα στις επιχειρήσεις της περιοχής, έτσι ώστε να συνδράμουν όλες σε μια δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η χώρα. Η ενέργεια αυτή θα επαναληφθεί γιατί η φιλοσοφία μας είναι ότι η κοινωνία για να πάει μπροστά πρέπει να έχει ισορροπία και αλληλεγγύη που επαναφέρουν στη μνήμη παλιές καλές εποχές.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου παρέδωσε στον Δήμαρχο και τιμητική πλακέτα για τη συμβολή του στην επιτυχία αυτής της δράσης.
Μιλώντας για την προσφορά  του ΕΕΑ, ο κ. Σαράντης ευχαρίστησε το ΕΕΑ, τον κ. Χατζηθεοδοσίου αλλά και τους Επαγγελματίες της Αθήνας για την ενέργειά τους, σε μια εποχή δύσκολη για πολλές οικογένειες του Δήμου. Ευχήθηκε, δε, το παράδειγμα του ΕΕΑ να ακολουθήσουν και άλλα Επιμελητήρια. Όπως ανέφερε, είναι πολύ χαρούμενος γατί όλη η δουλειά που έκανε ο κ. Χατζηθεοδοσίου σε επίπεδο επιχειρήσεων και σε κοινωνικό επίπεδο, έχει αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά. Ο Δήμος δέχεται με μεγάλη ικανοποίηση αυτή την προσφορά μιας και είναι από τους πλέον πληγέντες Δόμους από την κρίση.

Από την πλευρά του, ο Αντιδήμαρχος κ.  Νίκος Παντελιάς, συνεχάρη το ΕΕΑ και τον κ. Χατζηθεδοσίου για την πρωτοβουλία. Οικογένειες που έχουν τεράστιο πρόβλημα στην περιοχή, με αυτή τη βοήθεια αυτή θα μπορέσουν να ανακουφιστούν. Ελπίζουμε σε επέκταση αυτών των δράσεων και σε επίπεδο επαγγελματιών της περιοχής και σε συνέχιση της συνεργασίας μας.

 http://newsta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου