Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Xριστούγεννα στη πόλη με το κυνήγι του θησαυρού

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου η λεωφόρος Αγίων Αναργύρων γίνεται πεζόδρομος για να υποδεχτεί το 1ο κυνήγι θησαυρού που γίνεται στην πόλη μας.
Στις 10:30 στον πεζόδρομο της οδού Πλάτωνος, μαζευόμαστε όλοι για την εκκίνηση του παιχνιδιού. Μια Χριστουγεννιάτικη φιγούρα-ανιματέρ, θα βρίσκεται εκεί για τις πρώτες οδηγίες του παιχνιδιού μοιράζοντας το χάρτη που θα πρέπει να σφραγιστεί στα έξι (6) σημεία που θα γίνονται δρώμενα.
Στον τερματισμό –Αγ.Αναργύρων & Σοφοκλή Βενιζέλου- το σφραγισμένο χάρτη θα βάλουν τα παιδιά στο σάκο του Άη Βασίλη για να συμμετάσχουν στην κλήρωση και να πάρουν δώρα που γι’ αυτά έχει φροντίσει ο Εμπορικός Σύλλογος

Αγ.Αναργύρων Καματερού και μαγαζιά της περιοχής.
Στα έξι σημεία που θα σφραγίζεται ο χάρτης θα γίνονται δρώμενα για τα παιδιά όπως face painting μπαλλονοκατασκευές,και πολλά άλλα. Σε όλη τη διαδρομή ξωτικά,ξυλοπόδαροι, τυμπανιστές αλλά και τα καταστήματα που θα είναι ανοιχτά εκείνη την ημέρα με κεράσματα και εκπλήξεις υπό τον ήχο Χριστουγεννιάτικων μελωδιών θα δίνουν εορταστική ατμόσφαιρα.
Με την ολοκλήρωση του Χριστουγεννιάτικου θησαυρού, ξεκινάει η συναυλία (14:00) με τον Λάκη Παπαδόπουλο (Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ) στη μέση της λεωφόρου Αγ.Αναργύρων για να διασκεδάσουν μικροί και μεγάλοι.

Συμμετέχοντας στο παιχνίδι του κρυμμένου Θησαυρού κάνουμε πιο φωτεινή και γιορτινή την πόλη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου