Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

H Ετήσια Χοροεσπερίδα του Συλλόγου Πελοποννησίων Καματερού

 
43 44Ο κόσμος διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες….
 
Με μεγάλη επιτυχία καί πολύ κέφι, πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου μας, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, στην κοσμική αίθουσα "χρυσό Βαρέλι" στη Χασιά. Σέ μια κατάμεστη αίθουσα 400 ατόμων το κέφι και ο χορός κράτησε μέχρι 05.30 της επομενης.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος Δημήτρης Πολύδερας, ευχαρίστησε τον κόσμο για τήν συμμετοχή του και χάρηκε που στά χρόνια τής κρίσης, οχι μόνο δεν απομακρύνθηκε από το σύλλογο, αλλά απεναντίας γέμιζε και γεμίζει τούς χώρους πού γίνονται οι εκδηλώσεις των Πελοποννησίων Καματερού. Μίλησε για την μεγάλη επιτυχία που έχουμε στον τομέα των χορευτικών τμημάτων. Την..

παράσταση έκλεψαν για μια ακόμη φορά τα παιδιά τού χορευτικού, που καταχειροκροτήθηκαν.Τέλος ευχαρίστησε τούς χορηγούς καί δωροθέτες μας πού παρά τήν μεγάλη οικονομική στενότητα είναι πάντα διπλα μας. 
Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους:  Ο Δήμαρχος κος. Σαράντης Νίκος  Oι Αντιδήμαρχοι: Παντελιάς Νίκος, Πότσης Ζήσης, Παπαναγιωτάκη Μαρία, Καμαρινόπουλος Σωτήρης.  O επικεφαλής της Αντιπολίτευσης και της Δημοτικής παράταξης Αλληλεγγύης Κομματάς Γεώργιος. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Καρκαλέτση Παναγιώτα, Ρέππας Ιωάννης, Ζαζόπουλος Ιωάννης, Κατσιμάρδος Σωτήρης, Νικητόπουλος, Θεοδώρου Ιωάννης, Καλαράς Παναγιώτης.  Αντιπροσωπείες Συλλόγων: Πελοποννησίων Αγίων Αναργύρων, Αρβανιτών Καματερού, Κρητών Καματερού, Ηπειρωτών Καματερού, Τριών Τέκνων Φυλής. 
Η εκδότης τού περιοδικού "δυτικές διαδρομές" κα Στεφανάκη-Ιωαννίδη Μαριάννα.
Και του χρόνου. Καλή Χρονιά. Το Δ. Σ.
  

 http://dytikesdiadromes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου