Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΟΙ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ




στο Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού


Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών από την καταστροφική πλημμύρα της 22 Οκτωβρίου.
Από την πρώτη στιγμή ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού με δικά του μέσα αλλά και με ανάθεση σε ιδιωτικά συνεργεία, εκτελεί εργασίες καθαρισμού και διευθέτησης των ρεμάτων, καθαρισμού φρεατίων, επιδιορθώσεις τοιχίων, απομάκρυνσης φερτών υλών, κοπής επικίνδυνων δέντρων κ.λ.π.
Το προσωπικό της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος θα συνεχίσει τις..
παρεμβάσεις καθαρισμού και συντήρησης για την αποφυγή αντίστοιχων πλημμυρικών φαινομένων στο μέλλον.



ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ  ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΑ
από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και του Υπουργείου


Άμεση προτεραιότητα του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού η αποζημίωση χωρίς καμία χρονοτριβή, όλων των πληγέντων συνδημοτών μας από την πολιτεία.
Ήδη κλιμάκια μηχανικών της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας και κλιμάκια της ΔΑΕΦΚ - ΥΠΟΜΕΔΥ έχουν ολοκληρώσει την καταγραφή, αποτύπωση και εκτίμηση των ζημιών που προκλήθηκαν από την καταστροφική πλημμύρα της 22 Οκτωβρίου 2015.
Πιο αναλυτικά η καταγραφή υπέδειξε ζημιές σε 140 κατοικίες. 19 αυτοκίνητα, 4 δημοτικά και σχολικά κτίρια καθώς και σε 6 επιχειρήσεις.
Με βάση τα στοιχεία της καταγραφής οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες θα προχωρήσουν στις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία αποζημιώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου