Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΔΙΗΜΕΡΟ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΥΦΩΣΗΣ – ΣΚΟΛΙΩΣΗΣ, ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤA

το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, στο Δημαρχείο Αγίων Αναργύρων – Καματερού
 
 
Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ σε συνεργασία με το Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού και την Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στη διήμερη εκδήλωση για την Σκελετική Υγεία. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει την πραγματοποίηση δωρεάν μετρήσεων κύφωσης – σκολίωσης και πελματογραφήματα.
Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου και ώρες 10.00 -20.00, στο Δημαρχείο Αγίων Αναργύρων – Καματερού (Λεωφ. Δημοκρατίας 61).
Οι εξεταζόμενοι θα είναι μαθητές Δημοτικού (ύψους τουλάχιστον 1,30), Γυμνασίου, Λυκείου και ενήλικες άνδρες και γυναίκες (προτεραιότητα έχουν οι άνθρωποι που έχουν κάποιο πόνο στην σπονδυλική τους στήλη, εγκατεστημένη οστεοπόρωση και έντονη κύφωση).
Οι μετρήσεις θα πραγματοποιούνται μόνο κατόπιν ραντεβού. Οι μαθητές θα πρέπει να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 213. 2023659 κ. Έφη Μουχλιανίτη, από Δευτέρα – Παρασκευή, 9.00 – 13.00.
 

Η πρόσκληση στην εκδήλωση αφορά άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις. Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ πρεσβεύει πως η ενημέρωση αποτελεί την αρχή της πρόσληψης και της σωστής αποκατάστασης και συμβουλεύει τόσο τους νέους όσο και τους μεγαλύτερους να παρακολουθούν θέματα υγείας ακόμη και αν δεν τους αφορούν άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου