Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Πρόγραμμα «Κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στους Δήμους Αγ. Αναργύρων – Καματερού και Φυλής- ΝΟΣΤΟΣ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»



Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για φέτος στο πρόγραμμα «Κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στους Δήμους Αγ. Αναργύρων – Καματερού και Φυλής- ΝΟΣΤΟΣ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» που υλοποιείται με τη σύμπραξη της Ε. Κ. ΠΟ. Σ. Π. Ο «ΝΟΣΤΟΣ» και της Εργοερευνητικής με τους Δήμους Αγίων Αναργύρων – Καματερού και Φυλής.
Το Σχέδιο Δράσης αφορά τη δημιουργία και λειτουργία δομών άμεσης καταπολέμησης της φτώχειας και συγκεκριμένα το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο, τη Δομή..
παροχής συσσιτίου, τον Δημοτικό Λαχανόκηπο, τη Τράπεζα Χρόνου και το Γραφείο Διαμεσολάβησης.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, μόνιμοι κάτοικοι των δύο Δήμων, που θέλουν να εγγραφούν ως ωφελούμενοι στις παραπάνω δομές να καταθέσουν αίτηση και δικαιολογητικά, βάσει των οποίων θα διαμορφωθεί ο τελικός κατάλογος δικαιούχων, από τις 30/07/2014 ως τις 21/08/2014 από Δευτέρα  ως Παρασκευή 10:00 – 16:00 στις παρακάτω διευθύνσεις:
-          Στo Γραφείο Διαμεσολάβησης του προγράμματος, Κωνσταντινουπόλεως 160 & Κλεισούρας, Αγ. Ανάργυροι,
-          Στο Δημοτικό Λαχανόκηπο του προγράμματος, Λ. Δημοκρατίας 61, Αγ. Ανάργυροι, και
-          Στο Κοινωνικό Φαρμακείο του προγράμματος, Καμπόλη 31, Άνω Λιόσια
-          Στο πρώην Δημαρχείο Ζεφυρίου, Πλατεία Ηρώων
 
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210 2611232, 210 2690899, 210 2482002
 
Περισσότερες λεπτομέρειες υπάρχουν στις Ανακοινώσεις που έχουν τοιχοκολληθεί στις παραπάνω διευθύνσεις καθώς και στις ιστοσελίδες www.nostos.org.gr, www.agan.gov.gr και www.fyli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου