Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Κινητοποίηση κατοίκων στη συνοικία του Γεροβουνού στο Καματερό ενάντια στην εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας - Στο πλευρό τους η Λαϊκή Συσπείρωση


Κινητοποίηση κατοίκων έγινε στο Γεροβουνό στην οδό Γρηγορίου Αυξεντίου. 

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για την προσπάθεια εγκατάστασης κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή και λίγα μέτρα από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Καματερού.  Διεκδικούν να σταματήσει κάθε εργασία για την εγκατάσταση της κεραίας και  συγκεντρώνουν υπογραφές για το θέμα αυτό. Η σημερινή τους κινητοποίηση αποτελεί συνέχεια πρωτοβουλιών που πήραν το προηγούμενο διάστημα. 

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν η Βάσω Ζάχαρη και ο  Μιχάλης Καραβίδας, δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού, οι οποίοι απαίτησαν να αποχωρήσουν απο το σημείο οι αστυνομικές δυνάμεις. Στην παρέμβαση του ο Μιχάλης Καραβίδας τόνισε ότι πηγή του προβλήματος που εμφανίζεται σε πολλές γειτονιές είναι το κυνήγι του κέρδους από τους μεγάλους ομίλους που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και μπροστά σε αυτό δεν υπολογίζουν την υγεία  του λαού. 

Για αυτό το λόγο δεν αξιοποιούνται τεχνολογίες που είναι κοστοβόρες για τις εταιρίες. Σημείωσε ότι η Λαϊκή Συσπείρωση είναι στο πλευρό των κατοίκων και τους κάλεσε να είναι σε ετοιμότητα το επόμενο διάστημα. Συμπλήρωσε ότι οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης θα θέσουν το θέμα στην προσεχή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όπου χρειάζεται να υπάρξει παρέμβαση των κατοίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου